Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Mi 8 mi je jos uvek nesiguran, nema kod pozmatih prodavaca, ne znam da li je kineski ili global itd. Huawei nije po karakteristikama ni u cemu bolji, a realno mix 2s je najlepsi, najoriginalniji dizajn.
Sent from my Z00D using Tapatalk
Mene bi na mix2s verovatno nervirala prednja kamera koja je dole (i što je 5mp, ne kapiram što nisu ubacili jaču), iako je u suštini i najprakticnije da ima malu bradu telefon
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nisam ukljucio prednju kameru 10 puta za 3 godine na trenutnom telefonu. Mada mozda i pocnem selfije da slikam kad budem imao bolju prednju kameru 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mi Mix 2s...više duše ima...
Sent from my iPhone using Tapatalk
.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moj Desire 626 se jako dobro drži i posle 3 godine. Ali već neko vreme razmišljam o zameni. Svašta nešto je bilo u opticaju ali ništa mi još nije leglo. Vidim nedavno da VIP ima Desire 12 Dual Sim koji ispunjava sve što mi treba tako da sam ga poručio preko njihovog web shopa uz NEO 2, pre 3 dana i jutros je stigao.

Dimenzije su gotovo iste kao 626, samo je ekran malo veći. 3/32 naspram 2/16 će se sigurno osetiti. Nek posluži dobro 3 godine kao i prethodni i biću zadovoljan. Inače ovo mi je peti HTC zaredom. Težak fanboy.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

Dimenzije su gotovo iste kao 626, samo je ekran malo veći. 3/32 naspram 2/16 će se sigurno osetiti. Nek posluži dobro 3 godine kao i prethodni i biću zadovoljan. Inače ovo mi je peti HTC zaredom. Težak fanboy.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A nije da nisi težak 
TT

TT
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Mobilne telekomunikacije
Nije ni cudo da su pred zatvaranjem.
Njima je sve krenulo nizbrdo od kada im je Samsung uskratio AMOLED ekrane pre nekih 6-7 godina.
Njima je sve krenulo nizbrdo od kada im je Samsung uskratio AMOLED ekrane pre nekih 6-7 godina.
Koristio i Samsung S8+, S9+ i sad U11. Sta znam, po meni sve sem ekrana je na strani HTC-a...
Tapatalk
Tapatalk
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Vicevi su u drugoj temi
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Dobro i dizajn naravno
Tapatalk
Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nisam primetio da je bilo: Huawei i Honor dobijaju neku GPU Turbo optimizaciju.
http://mondo.rs/a1113184/Mob-IT/Vesti/G ... Turbo.html
Na kraju je spisak modela (i termina) koji će biti "pogođeni" ovom izmenom. Nemam pojma šta je, nisam čitao detaljno, ali možda nekoga interesuje
TapaT
http://mondo.rs/a1113184/Mob-IT/Vesti/G ... Turbo.html
Na kraju je spisak modela (i termina) koji će biti "pogođeni" ovom izmenom. Nemam pojma šta je, nisam čitao detaljno, ali možda nekoga interesuje

TapaT
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:

Čekamo da narednih dana u prodaju stigne Xiaomi A2 i A2 lite. Ono što me malo buni, ako bih uzeo A2, kako najlakše kod ovog Kineza prebaciti 20-30giga? A2 nema slot za memorijske kartice .
A2 lite mi je lepši zbog ekrana, a ima slot za mem.kariticu plus 2 slota za sim kartice.
A2 lite mi je lepši zbog ekrana, a ima slot za mem.kariticu plus 2 slota za sim kartice.