Blau rešio efikasno, potraga se nastavlja.
Dobro veče
Re: Dobro veče
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ranjen u saobraćajnoj nesreći?Ogi napisao:Ne kapiram sta je ovde cudno ?![]()
Teoretski jeste tako, ali u govoru nije.
TT
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Bravo sine...
Ajde još jedan korak...
Ajde još jedan...i još jedan... Ma bravo!
Ženo,sin nam se vratio iz kafane!
Ajde još jedan korak...
Ajde još jedan...i još jedan... Ma bravo!
Ženo,sin nam se vratio iz kafane!
Volvo XC90 II D4
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jeste, a nije ni skup. Mada sam ja imao par nategnutih situacija sa pametnjakovicima koji ni nemaju tag ali eto nes ga majci ti pre mene.Ogi napisao:Ne kapiram sta je ovde cudno ?![]()
Naplatna rampa Doljevac u 15.10.
ENP je majka, makar jednom godisnje ga koristio.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Osim kada banda zauzme sve trake...
Ili kada je kolona od 5km od rampe, kao onomad kada sam išao u Inđiju i shvatio da mi je bolje da u povratku idem lokalnim putevima.
Naravno, dobra je TAG stvar. Imam ga u svim službenim, a naravno, i u svom automobilu.
TT
Ili kada je kolona od 5km od rampe, kao onomad kada sam išao u Inđiju i shvatio da mi je bolje da u povratku idem lokalnim putevima.
Naravno, dobra je TAG stvar. Imam ga u svim službenim, a naravno, i u svom automobilu.
TT
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ENP je super, da zapravo imamo prednost. dzabe kad od tri rampe dve su za kes, a ova ENP rampa bleji prazna
pre par dana krenuo zaustavnom da uhvatim ENP traku, tako su me mrko pogledali panduri koji su cekali red... nije bilo prijatno
pre par dana krenuo zaustavnom da uhvatim ENP traku, tako su me mrko pogledali panduri koji su cekali red... nije bilo prijatno
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
ENP mi je bio strava danas i dosta me je spasao. Na naplatnoj kod Niša čak stoje dva čoveka i teraju strance iz te ENP trake. A i oni su bezobrazni, nema šanse da ne kapiraju da je to druga vrsta rampe. Toga ima u svim zemljama gde ima i naplatnih rampi.
Ali ko je išao danas popodne u pravcu grčke, džaba mu ENP. Kilometarske kolone, sve zakrčeno.
No, u mom smeru je bilo ok. A svaki put makar i da mi uštedi samo 5 minuta (a često je više), meni je kez od uva do uva
Ali ko je išao danas popodne u pravcu grčke, džaba mu ENP. Kilometarske kolone, sve zakrčeno.
No, u mom smeru je bilo ok. A svaki put makar i da mi uštedi samo 5 minuta (a često je više), meni je kez od uva do uva
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Bogami kakva vožnja vipera čak me i strah dok gledam ahaha.
Imena su potpisana, ali nepoznata su mi. Izgleda da nisu ljudi iz krimi sveta? Mada u to vreme ko ovo može da vozi, pogledaj kola ljudi sve same zastave, lade, golfići 1.
Imena su potpisana, ali nepoznata su mi. Izgleda da nisu ljudi iz krimi sveta? Mada u to vreme ko ovo može da vozi, pogledaj kola ljudi sve same zastave, lade, golfići 1.
Kriminalci nego šta.
Novi Beograd se baš izgradio od tog vremena.
Novi Beograd se baš izgradio od tog vremena.
Roditelji i stričevi Ćurčići su se bavili auto šlepom stranaca i imali servise na Dušanovcu, ne znam tačno ko šta.
Držali posle Subaru i još nešto kasnije, pa pogubili sve licence valjda.
Drugi brat je vozio plavi Dodge Stealth (na bazi Mitsubishi 3000GT) ako se dobro sećam.
I snimio je valjda neki krš turbo folk pop, bemliga ne mogu da se setim, postojao je spot, ličio na Twins smeće recimo
Držali posle Subaru i još nešto kasnije, pa pogubili sve licence valjda.
Drugi brat je vozio plavi Dodge Stealth (na bazi Mitsubishi 3000GT) ako se dobro sećam.
I snimio je valjda neki krš turbo folk pop, bemliga ne mogu da se setim, postojao je spot, ličio na Twins smeće recimo
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Gde su bili tad presretaci hahahah
Na naplatnoj pre Bugarske granice, pre prodjes sa obicnom, zato sto idioti stoje i dopunjavaju tag. Pa koja je svrha taga ondagrujicd napisao:ENP mi je bio strava danas i dosta me je spasao. Na naplatnoj kod Niša čak stoje dva čoveka i teraju strance iz te ENP trake. A i oni su bezobrazni, nema šanse da ne kapiraju da je to druga vrsta rampe. Toga ima u svim zemljama gde ima i naplatnih rampi.
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Ovaj u snimku Vipera ubacio zvuk f1...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока