Imas link videa?ljubitelj napisao: 31 Jul 2018, 12:17
BIla je sada SAT ekspedicija tim putem i koliko vidim sada je to gotovo idealan put osim kratkog pocetnog dela oko Rosomana.
Grčka
Re: Grčka
Treba mi savet. Isključivanje sa autoputa ka Solunu, za put prema Dojranu, ako neko može da objasni. I posle Dojrana uključivanje na autoput u MK.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam samo u povratku isao. Pratio sam google, a i gledao da znaci pokazuju Kilkis i to je bilo to. Na izlasku iz Dojrana sam samo pratio znakove ka Bogadncima i Đevđeliji, bez navogacije. Na putu od Dojrana do ap sam naleteo na jedno dve, tri patrole, ali su sve gledale u smeru ka Grckoj, pa nisam imao problema-stigao od Sartija do vilinih voda za 10h, od cega stajanje na granici 1h20, dopuna u Makedoniji 5 minuta, i dopuna kod Malog Pozarevca jer sam sprzio ceo rezervoar kako bih stigao dok salon jos radi.
P.S.
Ona naplatna pre Nisa, dal Doljevac ili sta, ono dvoje sto snimaju u civilu sa radarom, samo su cekirali kad sam prosao, ali me nisu zaustavili na rampi patrole. Da li zbog taga ili sto su imali vec tri musterije, ne znam
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
P.S.
Ona naplatna pre Nisa, dal Doljevac ili sta, ono dvoje sto snimaju u civilu sa radarom, samo su cekirali kad sam prosao, ali me nisu zaustavili na rampi patrole. Da li zbog taga ili sto su imali vec tri musterije, ne znam

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Uzeo sam smeštaj preko Maestro travela, još negde u januaru. Tada je zbog first minute varijante bilo povoljnije nego direkt od vlasnika, nekih 450e me izašao trokrevetan pansion za 10 dana. Vidi da li imaju nešto slobodno, ako ne vijaj direkt sa visitammouliani sajta.
Moja je bila vila Giota, evo par slika kako izgleda soba.

A ovo su sve stvari koje smo poneli
pola sobe zauzelo.

Moja je bila vila Giota, evo par slika kako izgleda soba.

A ovo su sve stvari koje smo poneli

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Auu Vlado brate, vi ste primer preterivanja stvari koje se nose za leto 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3