Sve to imaš u Tehnotronik kod Paba, na uglu Braće Ribnikar i Bulevara revolucije.Puzo81 napisao:Da, setih se, kamere na ulazu i kod lifta
Mišljenje za ovaj https://www.displayspecifications.com/en/model/66f6b28
TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Mora da bude F.Kornjaca Rade napisao: 19 Jul 2018, 13:05 http://www.digimax.rs/catalog.php?g=42&p=all&s=000884
http://www.interhit.rs/422-antenski-rf- ... r-uticnica
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jesi li pogledao u MikroPrincu, mala šansa da nema
http://www.mikroprinc.com/proizvodi/ele ... /index.php
Oni i Kanibal obično imaju sve te zezalice.
http://www.mikroprinc.com/proizvodi/ele ... /index.php
Oni i Kanibal obično imaju sve te zezalice.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja ne kapiram sta ti trazis.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovo ako sam dobro shvatio

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Sent from my LEX820 using Tapatalk
F nema obican pod 90, osim za profi coax kablove i onda se krimpuje alatom.
Meni bi trebalo ovako pod uglom

ali da bude ženski RF

Već je SBB krimpovao kabl, hoću da smanjim prostor koji zauzima.
Mogu možda da probam sa budž varijantom, da "nastavim" kabl , na jedan od dva načina.
1.

2.

+

ali da bude ženski RF

Već je SBB krimpovao kabl, hoću da smanjim prostor koji zauzima.
Mogu možda da probam sa budž varijantom, da "nastavim" kabl , na jedan od dva načina.
1.

2.

+

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Cccc, 50m od posla, totalno zaboraviomember napisao: 19 Jul 2018, 14:14Sve to imaš u Tehnotronik kod Paba, na uglu Braće Ribnikar i Bulevara revolucije.Puzo81 napisao:Da, setih se, kamere na ulazu i kod lifta
Mišljenje za ovaj https://www.displayspecifications.com/en/model/66f6b28

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Palo mi na pamet da pazarim mašinu za sušenje veša. Nije mi o glavu, ali me sve više nervira sušilica u stanu (terasa nam nije pokrivena, pa se veš suši unutra).
Listao sam ponudu po netu i iskustva po nekoliko foruma, imam par nedoumica pa bih zamolio za pomoć:
Kupatilo je malo, pa je ne bih tu postavljao. Dakle, odvodna otpada i igraju mi kondenzaciona i ona sa toplotnom pumpom. Kondenzaciona je bučna i vlaži vazduh, a toplotna zagreva oko sebe. O kojim merama se tu radi, koliko je ova bučna a koliku temperaturu emituje mašina sa toplotnom pumpom?
Postavio bih je u trpezariji, leđa ka zidu i bokom naslonjena na drvenu policu koja je duplo uža od mašine. Jel ta pozicija ok?
Mašina za veš je Gorenje, stara 10-ak godina. Radi posao, ali ne verujem da joj je centrifuga preko 800 obrtaja (ako je i toliko). Da li to i koliko smeta radu mašine za sušenje veša?
Listao sam ponudu po netu i iskustva po nekoliko foruma, imam par nedoumica pa bih zamolio za pomoć:
Kupatilo je malo, pa je ne bih tu postavljao. Dakle, odvodna otpada i igraju mi kondenzaciona i ona sa toplotnom pumpom. Kondenzaciona je bučna i vlaži vazduh, a toplotna zagreva oko sebe. O kojim merama se tu radi, koliko je ova bučna a koliku temperaturu emituje mašina sa toplotnom pumpom?
Postavio bih je u trpezariji, leđa ka zidu i bokom naslonjena na drvenu policu koja je duplo uža od mašine. Jel ta pozicija ok?
Mašina za veš je Gorenje, stara 10-ak godina. Radi posao, ali ne verujem da joj je centrifuga preko 800 obrtaja (ako je i toliko). Da li to i koliko smeta radu mašine za sušenje veša?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dve vrste su, ventilaciona (odvodna) i kondenzaciona. Ove druge imaju opciju sa toplotnom pumpom, a te spadaju u A energetski razred.
Moja je Electrolux sa toplotnom pumpom i prilično sam zadovoljan, da ne kažem srećan što je neko izmislio to čudo, pisah već.
Ja je ne bih držao u prostoriji u kojoj se boravi. Kod mene je u kupatilu i osetno ga zagreva. Nije pakao da se ne može ući, ali uvek mi radi ventilator uporedo sa mašinom, a i vrata ne zatvaram skroz, da se provetrava. Sve je subjektivno, navikne se, ali ako ti je mala prostorija, biće toplije sigurno.
Čekam sada da opali par dana preko 30, pa da vidim kakav uticaj ima. Srećom (da kažemo tako, u ovom slučaju), stan mi nije osunčan i pretopao.
Što se veš mašine tiče:
Od kada sam kupio neku Gorenje, do 1000 obrtaja (koristim 800 i 1000), sušara je osetno skratila vreme rada.
TapaT
Moja je Electrolux sa toplotnom pumpom i prilično sam zadovoljan, da ne kažem srećan što je neko izmislio to čudo, pisah već.
Ja je ne bih držao u prostoriji u kojoj se boravi. Kod mene je u kupatilu i osetno ga zagreva. Nije pakao da se ne može ući, ali uvek mi radi ventilator uporedo sa mašinom, a i vrata ne zatvaram skroz, da se provetrava. Sve je subjektivno, navikne se, ali ako ti je mala prostorija, biće toplije sigurno.
Čekam sada da opali par dana preko 30, pa da vidim kakav uticaj ima. Srećom (da kažemo tako, u ovom slučaju), stan mi nije osunčan i pretopao.
Što se veš mašine tiče:
Od kada sam kupio neku Gorenje, do 1000 obrtaja (koristim 800 i 1000), sušara je osetno skratila vreme rada.
TapaT
Vlado, ako ti je toliko stara masina za ves, a nemas prostora, uzmi kombinovanu i da te ne boli glava.
Samo sto kombinovana nema kapacitet odvojenih. Npr 7 kg pranje i 4kg mokrog susenje.
Inace susilica pravi od decje odece barbi kolekciju, smanjuje stvari.
Inace susilica pravi od decje odece barbi kolekciju, smanjuje stvari.
- Vladapetr
Za kombinovane nisam čuo nijednu lepu reč, to uzima bukvalno onaj ko mora. Posebne mašine su mnogo bolja opcija.
U kvalitetnoj mašini i pravilno odabranom programu ne bi smelo da dolazi do tolikog skupljanja veša, to nisam video da se iko žalio.
U kvalitetnoj mašini i pravilno odabranom programu ne bi smelo da dolazi do tolikog skupljanja veša, to nisam video da se iko žalio.
Nemas mesta da stavis jednu na drugu?
- Vladapetr
Ne, onda bih se kupao u polumraku
Mašina je ispred kade, sa te strane ide i svetlo.
Ma ta pozicija u trpezariji je super, tu je ovom ćaletu nekada stajao zamrzivač. Samo da vidim da li će mi manji problem biti buka i vlaga, ili toplota.

Ma ta pozicija u trpezariji je super, tu je ovom ćaletu nekada stajao zamrzivač. Samo da vidim da li će mi manji problem biti buka i vlaga, ili toplota.