Darko napisao: 05 Avg 2018, 03:30
Jbg stao sam tu i cekao u autu da neko izadje sa regularnog parkinga pa da ga preparkiram. Ako je to najveci problem u ovoj nedodjiji nek me hapse
Srami se
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kod mene je utisak da sto su nize ili previse visoko u lokalnoj socijalnoj lestvici (citaj kompleksasi, kojih je opet neuporedivo manje nego na Balkanu), vise vole da se pokazu garderobom i autom. Ali vecina je neupadljiva, tj nikad po autu ili garderobi ne mozes da kazes koliko imaju.
Malo putujem okolo, nista posebno.
Dizeldorf mi je 37km od kuce. U exDDR jos uvek nisam bio, mozda skoknem do Berlina neki vikend.
Tačno se vidi razlika Istočna-Zapadna Nemačka. U Erfurtu npr. ima gomila napuštenih zgrada, slomljenih izloga sa grafitima, to u Zapadnoj nisam video nigde. Ima zgrada kao na NBGu, taj fazon.
Interesantna stvar: jedna od glavnih obilaznica oko grada se zove Juri Gagarin ring
TheWickerMan napisao: 05 Avg 2018, 18:28
Tačno se vidi razlika Istočna-Zapadna Nemačka. U Erfurtu npr. ima gomila napuštenih zgrada, slomljenih izloga sa grafitima, to u Zapadnoj nisam video nigde. Ima zgrada kao na NBGu, taj fazon.
Interesantna stvar: jedna od glavnih obilaznica oko grada se zove Juri Gagarin ring
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Jel istina da na istoku veliki broj ljudi pati za komunizmom? Citao sam ranije neku anketu povodom toga i nesto tipa preko 30% gledaju nostalgicno na to vreme.
Jurij gagarin ring mi je ok naziv. Nekako na njega vise gledam kao svetsku a ne samo sovjetsku zvezdu.