2018 BMW Serija 3 (G20)
Re: 2018 BMW Serija 3 (G20)
Ovaj render ce biti jako slican "orginalu". Malo mi fali agresivnosti i previse elegancije...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Treba dočekati salon u Parizu i prezentaciju novog modela kako bi se mogla razmatrati kupovina f30 

Mislis zbog pada cene ili?
Sto se tice G20 nece biti nekih iznenadjenja. Bice sve na svom mestu ali pomalo sve vidjeno. Idu na sigurno bez nekih eksperimenata. Dobra je to strategija ali proizvodjaci postaju dosadni tom konfekcijom...
Sto se tice G20 nece biti nekih iznenadjenja. Bice sve na svom mestu ali pomalo sve vidjeno. Idu na sigurno bez nekih eksperimenata. Dobra je to strategija ali proizvodjaci postaju dosadni tom konfekcijom...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da, zbog toga 
Voleo bi da ga mogu kupiti odmah kada se odselim ali to će zavisiti od toga koliko para mi ode na ostale stvari prilikom selidbe (nameštaj, provizija agenciji za stan, depozit i sl.).
Doduše, i tu se lomim oko "strategije" kakav auto kupiti, u AT je tipa 15-17k korektan primerak ali 2012. ili 2013. godište, e sada jedna opcija jeste da uzmem nešto jeftinije (možda keca f20) za prvu godinu a onda da se upgrade-ujem na veći auto (f30) kroz godinu dana ali da bude mlađi i sa više opreme.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Voleo bi da ga mogu kupiti odmah kada se odselim ali to će zavisiti od toga koliko para mi ode na ostale stvari prilikom selidbe (nameštaj, provizija agenciji za stan, depozit i sl.).
Doduše, i tu se lomim oko "strategije" kakav auto kupiti, u AT je tipa 15-17k korektan primerak ali 2012. ili 2013. godište, e sada jedna opcija jeste da uzmem nešto jeftinije (možda keca f20) za prvu godinu a onda da se upgrade-ujem na veći auto (f30) kroz godinu dana ali da bude mlađi i sa više opreme.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da ti dam najprostiji savet kako ces najmanje izgubiti. Jeste da je malo nepopularan. Ako ti se odmah ne daje kescha za F30 onda kupis nekog krsa koji ce sluziti svrsi godinu dana, a onda cekas pravu priliku dobrog F30 (ako je moguce FL). E sad ako ti nije beda voziti krsa tih godinu dana. Ako planiras da kupis prvo f20 pa za godinu dana menjas za f30 je najnelogicnije. Razlika polovnih sa istom opremom i motorom svega par hiljada eura. Po meni nije vredno a i postprodajom ces izgubiti tako da ili odmah idi na f30 ili uradi prvu opciju kako sam naveo
.
A najbolje sacekas G20 pa pazaris novog

A najbolje sacekas G20 pa pazaris novog

Jel neko mozda ima informaciju da li ce biti u ponudi 335i (2.0 Turbo 4zyl i oko 300hp)?
Negde je bio info ne znam koliko pouzdan.
Negde je bio info ne znam koliko pouzdan.
2018 BMW Serija 3 (G20)
Naravno da ce biti. Jedino je pitanje koliko ce konja tacno imati i koju ce oznaku nositi.
Imas na bimmerpostu sve.
Treba to da narucis vec negde u septembru ako hoces iole uskoro da ga dobijes.
Imas na bimmerpostu sve.
Treba to da narucis vec negde u septembru ako hoces iole uskoro da ga dobijes.