Meni to najviše izgleda (ovako kakvo je sada) da je neko pripremao teren za prodaju skupih placeva za izgradnju kojekakvih vila, a onda je to stopirano iz nekog razloga.
Pa onaj ko hoće da iskoristi zemljište i proda placeve. Kako drugačije da priđeš do njih? Šta će vojsci postavljena kanalizacija? Suviše to civilno izgleda...
Pa dobro, mislim da je suvišno bilo spominjati da je verovatno rađeno pre bilo kakve krize + neko oprao i digo pare i ostavio ovako, što je najrealniji scenarijo.
A takva infrastruktura nije potrebna bilo kakvoj bazi, naročito NATO (nisu oni JNA pa da se rasipaju sa gradnjom, pa još i vijadukt da naprave).
Ozbiljan projekat (5 vijadukata ukupne dužine 700 m, 75 km asfaltnih puteva, dva vodovodna sistema, kanalizacija sa 11 pumpnih stanica i glavnim kolektorom, struja, telekomunikaciona mreža...) - ako je to zaista i završeno do kraja sve što je navedeno. Meni se čini da to stoji već godinama i lagano propada...
ljuba napisao: 08 Avg 2018, 11:32
Juče video BG table na Rodosu, e sta sve ljudi rade Inace bas nije guzva, do čak prazno. Uzeo micru i bas lepo ide autic..
Videh i ja staru Skodu Fabiju na Kritu, BG table. Moguće da su neki naši ljudi koji imaju nekretninu tamo, ne vidim kako može da se isplati dolazak sopstvenim kolima na odmor.
A proces uzimanja rent a car-a - znaci Holandijanin ali odakle si ti. Ja kažem iz Srbije,on odmah dacu ti bolji cenu ali keš, bez depozita, ili bilo čega drugog. Samo nemoj da izgrebes feline I uništi gume po plažama to ti plaćaš.. Inace agencija za iznajmljivane 10x više nego supermarketa