Nisi dovoljno posoliosuperboss napisao:
Povrće-mislim da kod Kinezau BG ona plastična "mrtva priroda" ima bolji ukus

Kebab 4-5.5€, kafa ( kraći espreso ) 1.8-2.2 €.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Nisi dovoljno posoliosuperboss napisao:
Povrće-mislim da kod Kinezau BG ona plastična "mrtva priroda" ima bolji ukus
Mnogo bolji od normalnih. Preferiramo lokalne-sveze.ikac2000 napisao: 10 Avg 2018, 02:02 Nisu bas plasticni paradajzi
Ovi Cherry nam se najvise svidjaju.
Do kad si na Rodosu?ljuba napisao:Ja vec godinu dana jedem domino picu sa konzervom koka kole za 5 eura ako se naruči od 12 do 4h popodne. Obično uzmem pola 4 sira i pola extravaganceDobar Kinez (najbolji za nas) je 6,5 eur - brdo pirinča i mešano meso. Sve u centru Amsterdama. Sve samoposluge rade 8h do 22h svaki dan svih 7 dana. Najjača samoposluga ako se pazi jeftinija od Lidla. On se reklamira kvalitetom, što često i nije.. I posle ljudi pričaju skupo. Naravno da jeste kada si turista i kupuješ u prvoj prodavnici i jedeš u eksluzivnim restoranima.
Ovde na Rodosu su cene sizofrene, na periferiji skupo - giros pita i do 5 eur a u centru i 2 eur. Restorani na izgled isti jedan pored drugog a razlike u ceni 2x
Evo i ja sam trenutno, tu sam u centru i cene jesu sarene, samo me mrzi da toliko gledam. Gde god sam otisao platio sam skuplje a kasnije vidim nizu cenu.ljuba napisao:Na Rodosu sam jos 10 dana. Inace cene nisu jače, zavisi gde. Npr u centru starog grada gde svi deru ultra luksuzna kafiterija 1,5eur fantastičan frape, mesto 10m dalje duplo, inače tu je kao vodic rekao da je najbolji sladoled u okolini. Isto i plaže svuda fiksno 2x ležaljke plus suncobran 10 eur, gorivo 1,7eur voda svuda 1,5l 50cnt čak i u hotelskoj prodavnici. U Lidlu je jeftinije ali ko će da se gnjavi.. Inace Grci standardno samo čekaju gde će da te oderu, jedino je to malo neprijatno ali nisu skupu, samo mita da se gleda...