Zimske gume - da ili ne?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zimske gume - da ili ne?
U Nemackoj se isto dosta vozi na zimskim leti.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Mislim da su ludi. Tu saru su izbacili za SUV program pre godinu dana, a sad je stavili i za putnicki. Po meni previse gruba, presiroki kanali, kako ce se to ponasati da ga jbm.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Dobar mu profil, nov novSaša napisao: 02 Avg 2018, 10:05 Evo i jednog "mog saborca" u Puntu iz Šapca, slikao dok smo čekali na granici...
Na zimskim Sava Eskimo S3+ (istim kao što i ja imam) do Grčke i nazad, bajo moj...

- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Ja sam prošle godine Hyundaijem išao do Haniotija na zimskim gumama, i nisu propale.
Sad sam u Nei Poriju Puntom sa Dunlop WinterResponse.
Na oba su zimske starijeg DOT, koje su jako malo prešle, pa je ideja da ih "pocepam" preko leta, da mi manje žao bude kad ih bacim. Na Hyundaiju je već trebalo da promenim, ali uvek se pojavi nešto preče. Vozi se oko 200km mesečno, tako da će izdržati još koji mesec.
Plan je da se na oba stave all season.
Na Hyundai će verovatno Sava Adapto, za Punta planiram bolje, ako finansije dozvole, mada ni njemu ne bi ništa falilo sa Savom.
Na bivšem Cliu su se vrlo dobro pokazale.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
Sad sam u Nei Poriju Puntom sa Dunlop WinterResponse.
Na oba su zimske starijeg DOT, koje su jako malo prešle, pa je ideja da ih "pocepam" preko leta, da mi manje žao bude kad ih bacim. Na Hyundaiju je već trebalo da promenim, ali uvek se pojavi nešto preče. Vozi se oko 200km mesečno, tako da će izdržati još koji mesec.
Plan je da se na oba stave all season.
Na Hyundai će verovatno Sava Adapto, za Punta planiram bolje, ako finansije dozvole, mada ni njemu ne bi ništa falilo sa Savom.
Na bivšem Cliu su se vrlo dobro pokazale.
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Pojavi se Apollo 4s, skuplje100din od Adapta npr 175 65 14 a po meni bolje. Vredestein grupacija.
Kakve su zimske gume Continental WinterContact TS 850 i da li ih je preporucljivo voziti septembar i oktobar?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
ts860 je aktuelan model. I nisu bas za vrucine jer su meke. Ali nece sad se nacisto unistiti ako nisu neke kilometraze u pitanju
Jako dobra guma. Ali ako ne moras izbegavaj voznju po toplom vremenu. Kazu da ce septembar imati letnje temperature. Tako ne bi preporucio. Jedino po gradu ako bas moras
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Conti 850 za sad najbolja zimska guma koju sam imao.Na zalost letnja Michelin Latitude je blagi užas,na suvom i nekako al na mokrom kao po ledu.Mozda se u nekoj drugoj dimeziji ponasaju bolje ali na balonkama dimenzije 215/70R16 su katastrofa
Volvo XC90 II D4
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
@meidling
si imao opoziv Kie za LED traku u farovima? Vidim da dosta Kia ima crknutu, pa sad zovu da zamene.
Ja imam TS860 i nisam imao prilike da ih nešto preterano probam. Iduću zimsku gumu uzimam nepremijum.
si imao opoziv Kie za LED traku u farovima? Vidim da dosta Kia ima crknutu, pa sad zovu da zamene.
Ja imam TS860 i nisam imao prilike da ih nešto preterano probam. Iduću zimsku gumu uzimam nepremijum.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Ništa mi nisu javili.U novembru moram na servis pa cu videti sa njima.A mozda ne vazi za Sportage
Ja sam uvek imao 2 kompleta sa felnama i na jugiću,floridi,bravi.Nikad nisam štedeo na gumama i kočnicama
p.s.
Kako odradis ovo sa tagovanjem nekoga?
Ja sam uvek imao 2 kompleta sa felnama i na jugiću,floridi,bravi.Nikad nisam štedeo na gumama i kočnicama
p.s.
Kako odradis ovo sa tagovanjem nekoga?
Volvo XC90 II D4
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A možeš i samo napisati @nickname