Putevi u Srbiji
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Putevi u Srbiji
bacio bih se lagano 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Uh,al lepo menja brzine uzbrdo,vec dva puta vracam snimakddanijell napisao:Evo jos jedno novo parce puta od Krepoljina prema Gornjaku, uz sve to zanimljivo posto se radi o dobrom usponu sa 3 serpentine.
Ovaj put upload na vimeo posto yt kriminalno isece kvalitet zarad kompresije ali nije im ni zameriti.
deonica na mapi:
https://www.google.it/maps/place/44%C2% ... 911487,17z

Volvo XC90 II D4
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Put je odlican ali jos uvek nisu zavrsili ni obelezili. Na par mesta je bilo i sljunka po putu , vidi se i na snimku na jednoj krivini u desno. Bice odlicno parce puta kada ga kompletiraju.
Prvih 2min snimka je uspon, a zadnjih minut put se spusta, tu se cuje kako lepo drzi nizu brzinu zbog motornog kocenja cim detektuje vecu nizbrdicu i kocnicu.
Steta sto generalno nemamo bolje puteve, makar magistrale i frekventnije pravce, ono ostalo bih nekako i oprostio. Ici cu narednih dana ponovo djerdapskom magistralom, ono tamo je propalo zadnjih godina da je vec krminalno pa mi vise nije onaj filing kao ranije. Cisto krpljenje i zakrpa preko zakrpe.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
U planu je rekonstrukcija Djerdapske magistrale do Kladova. Sledece godine bi trebalo da se zavrsi plan. Takodje koliko sam cuo sirice da od AP do Pozarevca ce da sire put da ima tri trake. Ne znam za dalje.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- H4wkeye
To je specijalan mod za amfibije koje hoce direktno u vodu, da lakse stignu do reke.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bice u pravu moj drug sa kojim sam se kladio pocetkom godine kad ce biti otvoren most. On je tvrdio da nece biti ove godine a ja se smejao. Ispasce da ce se on smejati na kraju.
Meni je toliko bljak vise od teme ovog mosta i cekanje i patnje toliko godina. 19 godina na tom mestu prelazimo na semafor dunav u gradu od skoro 400k stanovnika. Neki vozaci teretnih vozila su godine tu ostavili na semaforu.
Da ne govorimo o nesposobnosti da se on zavrsi. Evo sad i kad je zavrsen vidimo da zapravo nije. Dosta stvari ne stima oko njega plus nema ko ga otvori. Zbog kosova smo ga izgubili i sad zbog brige o kosovu nema ko da presece vrpcu.
Treba da nas bombarduju ponovo i sruse ga. Ocigledno da nismo dorasli da imamo ovakav objekat.
Meni je toliko bljak vise od teme ovog mosta i cekanje i patnje toliko godina. 19 godina na tom mestu prelazimo na semafor dunav u gradu od skoro 400k stanovnika. Neki vozaci teretnih vozila su godine tu ostavili na semaforu.
Da ne govorimo o nesposobnosti da se on zavrsi. Evo sad i kad je zavrsen vidimo da zapravo nije. Dosta stvari ne stima oko njega plus nema ko ga otvori. Zbog kosova smo ga izgubili i sad zbog brige o kosovu nema ko da presece vrpcu.
Treba da nas bombarduju ponovo i sruse ga. Ocigledno da nismo dorasli da imamo ovakav objekat.
- H4wkeye
Kosovo im je super izgovor da izbegnu realne i svakodnevne probleme ove drzave koje treba resavati.
Ali to je vec politika. Ni meni nije jasno zasto i kako im treba za neke stvari sto godina da zavrse.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Evo mosta na granici kod Bogojeva. To je rekao bih sa nase strane. Sve i da nije sramota. Lici vise na neki Laos, Kambodzu ili Pakistan nego na Evropu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ajmo Milivoje!
Radovi na putu Banstol-Sremski Karlovci se privode kraju
https://sremskevesti.rs/radovi-na-putu- ... ode-kraju/
Novi put Banstol-Sremski Karlovci uskoro će biti gotov. Radove je obišao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je istakao da će sanacija puta na ovoj relaciji biti gotovi i pre zakazanog roka.
“Radovi teku više nego dobro i biće završeni i pre roka. Do prvog septembra bi trebalo da sve bude gotovo. Od sledećeg meseca za Novi Sad ćemo ići preko najlepšeg puta tog ranga u Srbiji. Put je proširen sa tri trake, postavljeni su ivičnjaci i uslovi za bezbednost u saobraćaju su sad na najvišem nivou”, izjavio je predsednik Gak.
Radovi na putu Banstol-Sremski Karlovci se privode kraju
https://sremskevesti.rs/radovi-na-putu- ... ode-kraju/
Novi put Banstol-Sremski Karlovci uskoro će biti gotov. Radove je obišao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je istakao da će sanacija puta na ovoj relaciji biti gotovi i pre zakazanog roka.
“Radovi teku više nego dobro i biće završeni i pre roka. Do prvog septembra bi trebalo da sve bude gotovo. Od sledećeg meseca za Novi Sad ćemo ići preko najlepšeg puta tog ranga u Srbiji. Put je proširen sa tri trake, postavljeni su ivičnjaci i uslovi za bezbednost u saobraćaju su sad na najvišem nivou”, izjavio je predsednik Gak.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Falice malo asfalta, ali sve u cilju sto brzeg zavrsetka radova, zrtvu neko mora da podnese. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Сваки пролазак кроз Крагујевац остави несагледиве последице по мој трап. Јбте каква џунгла.
I ti si zreo za Nevidio. 
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Moraš, Rotore, da naučiš put. Udari cik cak taktiku. 
Tako se mi snalazimo, u većini slučajeva.
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.

Tako se mi snalazimo, u većini slučajeva.
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.
- H4wkeye
Dodjite u PO i udjite u grad iz pravca Salakovca ako hocete da vidite kako je voziti po povrsini Meseca.
A sad vidim poceli da kopaju jos jednu dobru ulicu, unistice i nju....
Skontao sam da je u PO bilo dosta skroz ok ulica, koje iako su bile stare imale su dobar ravan asfalt. Sve dok nisu poceli da rade menjanje cevi, toplifikaciju, kisni kolektor itd... I time su unistili sve te ulice.