Grčka
Re: Grčka
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

I moja cera isto. Na sreću bez ekstremnih posledica. Mene ozbiljno opalio sunce.. A kontrolišu Grci ko se ukrcava, mislim da je Turska ispod 1km udaljena, čak stavljaju Tursku zastavu posto prolaze kroz Turske teritorijalne vode. U trenutku se presekoh da nisam poneo pasoš
Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Pozdrav sa Sitonije 
Stigli smo danas oko 13h. Nije bilo pretjerane guzve na putu na cjeloj trasi (standardno stanje u saobracaju). Najduze zadrzavanje na grckoj granici, ali i tu su otvorili sve moguce prolaze tako da se brzo rascistilo.
Na nasoj granici nas pita carinik koliko smo cekali. Zena vice 10-15 min, kad ce ti on mogli bi malo da usporimo

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Stigli smo danas oko 13h. Nije bilo pretjerane guzve na putu na cjeloj trasi (standardno stanje u saobracaju). Najduze zadrzavanje na grckoj granici, ali i tu su otvorili sve moguce prolaze tako da se brzo rascistilo.
Na nasoj granici nas pita carinik koliko smo cekali. Zena vice 10-15 min, kad ce ti on mogli bi malo da usporimo

Sent from my SM-T580 using Tapatalk