Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Iz Keramotija idu non stop, ako se ne varam prvi je vec od pola 6:
https://www.thassos-view.com/informatio ... -timetable
https://www.thassos-view.com/informatio ... -timetable
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Negde posle Skoplja, pored autoputa. Veliki hotel i benzinska pumpa.
Al nemoj se mnogo cimati, u Makedoniji je dobra klopa gde god da staneš. Nema greške.
Al nemoj se mnogo cimati, u Makedoniji je dobra klopa gde god da staneš. Nema greške.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Da li neko zna kolike su provizije za podizanje kesa u eur sa bankomata u GR?
Konkretno lecice mi plata dok smo na odmoru, placao jesam karticom pa me zanima koliko naplacuju ako bih podigao platu u EUR na bankomatu dok smo tamo...vise me informativno zanima.
Konkretno lecice mi plata dok smo na odmoru, placao jesam karticom pa me zanima koliko naplacuju ako bih podigao platu u EUR na bankomatu dok smo tamo...vise me informativno zanima.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Treba da pise na sajtu tvoje banke.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Imaš na sajtu svoje banke tačan iznos provizija. Nije isti za sve banke niti za sve statuse štediša.
Neke banke nemaju proviziju za debitne kartice uopšte ako podižeš sa odgovarajućih bankomata.
One koje imaju proviziju obično nisu u pitanju cifre koje bi ti kvarile odmor. Obrati pažnju na minimalan iznos, jer se ne isplati podizati baš male količine keša.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Neke banke nemaju proviziju za debitne kartice uopšte ako podižeš sa odgovarajućih bankomata.
One koje imaju proviziju obično nisu u pitanju cifre koje bi ti kvarile odmor. Obrati pažnju na minimalan iznos, jer se ne isplati podizati baš male količine keša.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo ja sam upravo saznao za Eu banke koje ne bi trebalo da imaju proviziju pa se opet placa (Grci
) provizija (napominjem za Eu banke) ide od (fiksnih) 2 eur (Nacionalna Grčka banka) po transakciji pa do 10tak po divljim automati a razbacani po gradu.. Koliko te košta transakciji ti uvek napomene pre nego što krene u akciju.. Da li ima nešto ekstra za Srpske banke to ne znam..
Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
Mislim da se @Ji 4Tze ne bi složio s tobom.
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ja sam podigao 50 eur na Tasosu kad smo bili, pre neki dan gledam izvod, skinuli su 6.371 din i jos 361 din provizije. Po kom kursu i kako su racunali, pojma nemam. Korisnik sam Komercijalne banke.