Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Aha.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Da, baš sam danas i ja uradio update. Ovde gde piše Download, pojavi se sa leve strane opcija update, klikneš, sačekaš da završi i to je to.

Motorola (Lenovo) P30... Dizajn izgleda poznato...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da l su sad svi poceli iste telefone da prave jbt.
Svi preslikavaju jedni druge.

Ne, svi preslikavaju Apple.
A Apple essential phone 

Apple je sve izmislio!
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mobilne telekomunikacije
Essential phone nema blage veze sa iP X, ni najmanje ne lice.
Daleko od toga da je Apple sve izmislio, ali ovaj aktuelni dizajn koji svi redom kopiraju vala jeste.
Malo kome bi na pamet pala takva budalastina kao taj izrez gore, a onda tek da to postane trend, to zaista samo Apple moze.
Daleko od toga da je Apple sve izmislio, ali ovaj aktuelni dizajn koji svi redom kopiraju vala jeste.
Malo kome bi na pamet pala takva budalastina kao taj izrez gore, a onda tek da to postane trend, to zaista samo Apple moze.
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Потребна ми је помоћ, случај је врло специфичан па се искрено надам да ће неко моћи да ме посавјетује јер се мени чини скоро па немогуће наћи рјешење... Отац је разбио телефон, Galaxy A3 је у питању. Не пали се, екран се расцвјетао (не стакло, само дисплеј) и потпуно је црн, сам телефон се мало искривио, не осјети се ни вибрација приликом покушаја укључивања, тако да не вјерујем да се уопште пали
Проблем је backup података. Најгоре од свега је што се најважније поруке које би биле неопходне за чување налазе у Viber-у, и наравно, никада није урадио backup тих података у самој апликацији
Не знам чак ни који му је google налог, па бих ако ништа не урадим морао све испочетка на новом телефону.
Постоји ли шанса да се ово ријеши неким ишчитавањем меморије телефона који није root-ован, и сигурно нема укључен USB debugging
Падало ми је на памет да се извади меморија из овог и убаци у неки други идентичан телефон, али капирам да и ту постоји проблематика са неком тајном везом плоче и меморије и сл. те да не би радило све тек тако. Оно чему се на крају надам је да постоји неки озбиљан сервис у Београду који би ми средио рецимо екран (и евентуално још нешто што је отказало) па да овај телефон проради и онда га бекапујем па после проследим у отпад?!
Постоји ли неко рјешење и зна ли неко добар и провјерен сервис у Бг-у који би се позабавио проблемом и не злоупотребљавао податке телефона који би евентуално прорадио? Унапријед хвала!

Постоји ли шанса да се ово ријеши неким ишчитавањем меморије телефона који није root-ован, и сигурно нема укључен USB debugging

Постоји ли неко рјешење и зна ли неко добар и провјерен сервис у Бг-у који би се позабавио проблемом и не злоупотребљавао податке телефона који би евентуално прорадио? Унапријед хвала!
Racionalno rešenje je da servis spoji makar privremeno ploču na drugi ekran da bi uradio bekap na oblak.
Mada to što se ne pali i ne vibrira je baš loš znak. Kao da nije samo ekran crkao nego je ceo smrvljen.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mada to što se ne pali i ne vibrira je baš loš znak. Kao da nije samo ekran crkao nego je ceo smrvljen.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Promobi na Banovom brdu, ovlasceni servis za Samsung, imam sa njima poprilicno pozitivnih iskustva.jovan.ilic.89 napisao:Потребна ми је помоћ, случај је врло специфичан па се искрено надам да ће неко моћи да ме посавјетује јер се мени чини скоро па немогуће наћи рјешење... Отац је разбио телефон, Galaxy A3 је у питању. Не пали се, екран се расцвјетао (не стакло, само дисплеј) и потпуно је црн, сам телефон се мало искривио, не осјети се ни вибрација приликом покушаја укључивања, тако да не вјерујем да се уопште палиПроблем је backup података. Најгоре од свега је што се најважније поруке које би биле неопходне за чување налазе у Viber-у, и наравно, никада није урадио backup тих података у самој апликацији
Не знам чак ни који му је google налог, па бих ако ништа не урадим морао све испочетка на новом телефону.
Постоји ли шанса да се ово ријеши неким ишчитавањем меморије телефона који није root-ован, и сигурно нема укључен USB debuggingПадало ми је на памет да се извади меморија из овог и убаци у неки други идентичан телефон, али капирам да и ту постоји проблематика са неком тајном везом плоче и меморије и сл. те да не би радило све тек тако. Оно чему се на крају надам је да постоји неки озбиљан сервис у Београду који би ми средио рецимо екран (и евентуално још нешто што је отказало) па да овај телефон проради и онда га бекапујем па после проследим у отпад?!
Ili uzeti polovan i prepakovati plocu, ploca ti je ostala sigurno citava.
- jovan.ilic.89
Mobilne telekomunikacije
@nidza Не одаје утисак неког бруталног оштећења споља, иако је доживио озбиљан пад, али дефинитивно не реагује...

@dakii Звао сам их...не раде никакве буџевине с обзиром да су овлашћени сервис, нуде класичан бекап података, који ми бојим се неће помоћи...
Sent from my iPhone 8 Plus

@dakii Звао сам их...не раде никакве буџевине с обзиром да су овлашћени сервис, нуде класичан бекап података, који ми бојим се неће помоћи...

Imas firme koje se bave izvlacenjem podataka pa mozes kod njih probati, npr. http://www.helpdisc.rs/spasavanje-podat ... -telefona/
Jel ima neko preporuku za zamenu ekrana za huawei, koji servis?
Jel ima neko preporuku za zamenu ekrana za huawei, koji servis?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Uzeh danas Redmi Note 5 sa nekom AI kamerom. 4/64gb. U odnosu na P9 Lite, ovo cudo leti
No imam par pitanja za vas koji koristite Redmi.
1.Kada stigne poruka na WhatsApp na primer, stoji broj jedan iznad. Na P9 Lite je stojao broj poruka, tipa ako je 5 poruka, stoji broj 5. Jel moze to i na Redmiju?
2. Notifikacije kad stignu(SMS, whatsapp itd), jel mogu da krecu od sredine lock screena? Posto je malo teze dohvatiti sa vrha odakle krecu trenutno.
Ako se setim jos nesto editovacu.

1.Kada stigne poruka na WhatsApp na primer, stoji broj jedan iznad. Na P9 Lite je stojao broj poruka, tipa ako je 5 poruka, stoji broj 5. Jel moze to i na Redmiju?
2. Notifikacije kad stignu(SMS, whatsapp itd), jel mogu da krecu od sredine lock screena? Posto je malo teze dohvatiti sa vrha odakle krecu trenutno.
Ako se setim jos nesto editovacu.

- jovan.ilic.89
Нашао сам момка који је био спреман да сарађује и изађе у сусрет мојим захтјевима. Да не дужим и не описујем шта је све рађено, епилог је да је оштећен процесор те да нема никакве шансе да се даље ради било шта да би се телефон бар привремено укључио и подаци сачували...није хтио ништа да наплати, и он се надао да ћемо спасити податке, частио сам човјека за труд и покупио остатке телефона...nidza napisao:Racionalno rešenje je da servis spoji makar privremeno ploču na drugi ekran da bi uradio bekap na oblak.
Елем, зна ли неко неку добру радњу на НБГ-у у којој могу да купим неке футроле за мобилне, а да то нису оне гуликоже са тезгама у Делти/Ушћу? Требају ми обичне футроле и стакло фолије за 3 телефона, па да не кошта то баш 5-6.000?!