Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Elektro i mehanička zaštita
Odgovori
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...

Post od HKS »

Bas frustrirajuce

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

ROCK
Reactions:
Pridružio se: 17 Apr 2015, 23:08
Garaža: BMW F30 328i

Post od ROCK »

Markoni napisao: 13 Avg 2018, 19:12 Izlepili izolir trakom i napred i pozadi jer je valjda imao alarm pa su blinkali.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
A sirena?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Auto je bio udaljen od stambenih zgrada pa ako i pisti i ti pogledas iz daljine neces odma zakljuciti koji auto svira tako da ima smisla to sto su radili.
Maksimus
Reactions:
Pridružio se: 05 Maj 2018, 00:17

Post od Maksimus »

Originalnih sigurnosnih? Skoda ima one sa onom krivom linijom,kako to skidaju uopste?
ROCK
Reactions:

Post od ROCK »

Ja kad sam dolazio u Sr stavljao sam po 2 sigurnosna, dok sam ovde imam po jedan :D.
Mada najsigurnije sva 4 razlicita :D
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ja bih pre ulozio u garazu da imam ovakav auto. Sutra ce da dodju i da mu poskidaju branike, farove, akumulator i sve sto nema sigurnosne srafove jer ocigledno da auto stoji na takvom mestu gde mozes da radis s njim sta hoces.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Ako se origininalni sigurnosni za BMW skidaju za 30tak sekundi namenskim alatom, lagano i bez muke verujem da je slično ili isto skidanje originalnih sigurnosnih za Škodu ili bilo koji drugi auto.

Mislim da sam okačio promotivni klip za taj alat od samog proizvodjača, prikazano je kako se redom po radnim operacijama skida sigurnostni šraf.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Lepo od tebe sto pomazes lopovima.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Dobri neki ljudi. :)
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ROCK
Reactions:

Post od ROCK »

ljubitelj napisao: 14 Avg 2018, 08:23 Ako se origininalni sigurnosni za BMW skidaju za 30tak sekundi namenskim alatom, lagano i bez muke verujem da je slično ili isto skidanje originalnih sigurnosnih za Škodu ili bilo koji drugi auto.

Mislim da sam okačio promotivni klip za taj alat od samog proizvodjača, prikazano je kako se redom po radnim operacijama skida sigurnostni šraf.
Ne znam da li su kod svih proizvodjaca radjeni na istim principu. Onaj Bmw-ov sistem je mnogo glupo odradjen. Ne znam sto se glava uopste skida tim specijalnim alatom?
Inace ne postoji sraf koji se ne moze skinuti ili auto ukrasti samo treba znati kako i imati dovoljno vremena.
Ovde je neko parkirao u nekoj vukoj...bini daleko od blokova gde sigurno nocu zive duse nema a ne daj Boze patrole policije koji su uvek tamo gde ne treba da budu.
Kad bi se za bilo koju kradju lezalo minimum 5 godina i kad bi policija radila posao na slucajevima onda bi se to svelo na minimum. Ovako tovari narod i ko ga j....
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Ovo je u Jerkovicu kod Mol pumpe, prilicno prometno.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

igor_harris napisao: 14 Avg 2018, 07:20 Ja bih pre ulozio u garazu da imam ovakav auto. Sutra ce da dodju i da mu poskidaju branike, farove, akumulator i sve sto nema sigurnosne srafove jer ocigledno da auto stoji na takvom mestu gde mozes da radis s njim sta hoces.

Ja bih pre ulozio u naoruzanog cuvara ili dva, druge u Srbiji ocigledno nema ako hoces sacufati felge
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Kada bi se kradja gonila i neko zaglavio 5 godina drugacije bi sve bilo. I prodavci a i kupci koji svesno kupuju kradeno stvaraju pretpostavke da opstaje sistem kradja.

Kada nema kupaca kradenog prestaje i smisao da se to nesto ukrade.
Korisnikov avatar
stejer
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG

Post od stejer »

Video sam ovu Octaviu pre neki dan kad sam prosao tuda kroz kraj. Jeste relativno prometno tu, al sve ovo se radi u gluvo doba od 2 do 4 kad nigde nema zive duse. Medak i Jerkovic su pakao postali za ove radnje, ispadose gori od Blokova.

Bas je neko ludo vreme doslo. Drugaru su iz Punta pre nedelju dana istocili 15ak litara iz rezervoara na Adi Ciganliji.
Maksimus
Reactions:
Pridružio se: 05 Maj 2018, 00:17

Post od Maksimus »

Po blokovima nocu konstantno spartaju Land Cruiseri zadnjih par godina(cini mi se od kad je otvorena ona stanica u 45).
Odgovori