Grčka
Re: Grčka
Amolofi plaža kod Kavale.
Na Dojranu nikog nisam sreo 20ak km pre i posle granice.
Sve je ok osim malog dela pre nego što se izađe na magistralu ka Dojranu, u tom malu delu puta baš je usko, dva auta teško da mogu da se mimoiđu.
TNG na Tasosu 0.97 evra tako da sam pametno uradio što sam sipao pun rezervoar benzina u Makedoniji.
Trajekt poluprazan.
Makedonac mi na granici tražio "za kafu" jer nemam ovlašćenje za automobil koji se vodi na mog oca
Istraživanje Tasosa kreće od sutra

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Na Dojranu nikog nisam sreo 20ak km pre i posle granice.
Sve je ok osim malog dela pre nego što se izađe na magistralu ka Dojranu, u tom malu delu puta baš je usko, dva auta teško da mogu da se mimoiđu.
TNG na Tasosu 0.97 evra tako da sam pametno uradio što sam sipao pun rezervoar benzina u Makedoniji.

Trajekt poluprazan.
Makedonac mi na granici tražio "za kafu" jer nemam ovlašćenje za automobil koji se vodi na mog oca

Istraživanje Tasosa kreće od sutra

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
zali se banci koja ti je izdala karticu. ako tako navode bez sitnih slova a zaduzili su te.ljuba napisao: 15 Avg 2018, 19:40Nisi u pravu. Na sajtu moje banke abn a ro stoji bez troškova transakcije podizanja para u čitavoj Evropskoj uniji, plus sam obišao par automata posto sam dizao veću sumu (1000) pa je automat različitih banaka imao različite troškove transakcije koje stoje na pomenute kada napišeš koliko para dižes. U Hrvatskoj je ta transakcija 0eur.kod napisao:naknadu za podizanje gotovine definise banka koja je izdala karticu jer je ona i naplacuje a ne banka koja isplacuje, odnosno banka ciji je bankomat.ljuba napisao: 15 Avg 2018, 07:20 Evo ja sam upravo saznao za Eu banke koje ne bi trebalo da imaju proviziju pa se opet placa (Grci) provizija (napominjem za Eu banke) ide od (fiksnih) 2 eur (Nacionalna Grčka banka) po transakciji pa do 10tak po divljim automati a razbacani po gradu.. Koliko te košta transakciji ti uvek napomene pre nego što krene u akciju.. Da li ima nešto ekstra za Srpske banke to ne znam..
Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
naknade su prikazane na svakom site-u banke, daju se klijentu prilikom otvaranja racuna i u principu su razlicite za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji i inostranstvu.
Šta da se žalim? Automat lepo kaze koliko kosta transakcija, moje je da li prihvatam ili ne. Ovo je samo prvo mesto u Evropi gde to rade. Mozda je zbog ostrva. Svaki automat to prikazuje. Na kraju me je koštalo 2eur za podizanje 1000eur, što je beskonačno više od 0eur

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
U suštini, uzmi smeštaj bilo gde van centra tj ispod centra (ako misliš da ideš i u aqua park). Taksi je baš jeftin u Solunu, a najbolja varijanta za obilazak grada je turistički bus Hop in, hop off.
Bus je sa otvorenim krovom, obilazi najvažnije lokacije po centru i mislim da ima 7 stanica. Ide na svakih 40 minuta.
Super stvar je što je karta dnevna, dakle možeš x puta ući i izaći iz busa. Udješ i voziš se stanicu dve, izadješ i obidješ kraj, nakon 40m (ili 80m, 120m...) sačekaš drugi i nastaviš obilazak.
Mi smo tako prošli pola te ture i oduševili se, nismo mogli dalje jer je mala morala na spavanje.
Bili smo smešteni u J&M apartmanu, vidi na Bukingu. Predrkana gajba na 6. spratu od nekih 60 kvadrata i terasom na tri strane od barem 100 kvadrata
ako ti se svidi javi, pa ću ti proslediti direktan kontakt.
Bus je sa otvorenim krovom, obilazi najvažnije lokacije po centru i mislim da ima 7 stanica. Ide na svakih 40 minuta.
Super stvar je što je karta dnevna, dakle možeš x puta ući i izaći iz busa. Udješ i voziš se stanicu dve, izadješ i obidješ kraj, nakon 40m (ili 80m, 120m...) sačekaš drugi i nastaviš obilazak.
Mi smo tako prošli pola te ture i oduševili se, nismo mogli dalje jer je mala morala na spavanje.
Bili smo smešteni u J&M apartmanu, vidi na Bukingu. Predrkana gajba na 6. spratu od nekih 60 kvadrata i terasom na tri strane od barem 100 kvadrata

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Odlicna ideja za obilazak, nije mi tako nesto palo napamet.
Vidim da je stan rezervisan za termin koji nama odgovara.
Videcemo jos oko smestaja, ali obilazak cemo goto sigurno da odradimo kako si napisao.
Hvala
Vidim da je stan rezervisan za termin koji nama odgovara.
Videcemo jos oko smestaja, ali obilazak cemo goto sigurno da odradimo kako si napisao.
Hvala