Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Probaj prvo na kupujem prodajem.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mislim da je to do samog interfejsa telefona, i malo toga možeš da uradiš. Mene npr na Samsungu izluđuje kako neke od notifikacija rade, potpuno drugačije od onoga na šta sam navikao.H4wkeye napisao: 17 Avg 2018, 17:23 Uzeh danas Redmi Note 5 sa nekom AI kamerom. 4/64gb. U odnosu na P9 Lite, ovo cudo letiNo imam par pitanja za vas koji koristite Redmi.
1.Kada stigne poruka na WhatsApp na primer, stoji broj jedan iznad. Na P9 Lite je stojao broj poruka, tipa ako je 5 poruka, stoji broj 5. Jel moze to i na Redmiju?
2. Notifikacije kad stignu(SMS, whatsapp itd), jel mogu da krecu od sredine lock screena? Posto je malo teze dohvatiti sa vrha odakle krecu trenutno.
Ako se setim jos nesto editovacu.![]()
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Mobilne telekomunikacije
Надао сам се да нећу добити тај предлогnidza napisao:Probaj prvo na kupujem prodajem.

Гледао неколико варијанти и шта год сам убо је од истог продавца који је на годишњем

Sent from my iPhone 8 Plus
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
+1 Ali ih prvo pozovi. Ako nemaju u radnji, doneće popodne ili sutradan.
TapaT
TapaT
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Izgleda da je tako, nisam nasao nacin da promenim. Verovatno sa nekim custom ROM-om moze. Mada, ne smeta mi toliko, naviknes se. Telefon je svakako veoma brz, a to mi je najbitnije.Vladapetr napisao: 18 Avg 2018, 00:50Mislim da je to do samog interfejsa telefona, i malo toga možeš da uradiš. Mene npr na Samsungu izluđuje kako neke od notifikacija rade, potpuno drugačije od onoga na šta sam navikao.H4wkeye napisao: 17 Avg 2018, 17:23 Uzeh danas Redmi Note 5 sa nekom AI kamerom. 4/64gb. U odnosu na P9 Lite, ovo cudo letiNo imam par pitanja za vas koji koristite Redmi.
1.Kada stigne poruka na WhatsApp na primer, stoji broj jedan iznad. Na P9 Lite je stojao broj poruka, tipa ako je 5 poruka, stoji broj 5. Jel moze to i na Redmiju?
2. Notifikacije kad stignu(SMS, whatsapp itd), jel mogu da krecu od sredine lock screena? Posto je malo teze dohvatiti sa vrha odakle krecu trenutno.
A kako si zadovoljan kamerom?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ovo za ne kapiram bas sta hoćeš da kažeš. Meni npr za whatsapp stoji u not. baru jedna ikonica, ali kad spustim padajuću listu piše mi koliko poruka imam, ili koliko sms-ova. Za viber mislim da ne piše. Ali svakako moraš da uključis da ti stoje ikonice gore (settings - notifications bar - show icons).
Drugo mislim da ne moze
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Drugo mislim da ne moze
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- H4wkeye
Nisam je jos isprobao nesto detaljno. Probao sam onaj portrait mode i to je izgledalo odlicno. Jedina mana je sto za 4K video snimanje moram Open Camera da koristim, jer default kamera ne podrzava. Mada koliko sam video u MIUI 10 su to popravili ako se ne varam.
@Stefanan, nisam na to mislio, to imam i ja. Nego na samoj ikonici od aplikacije, recimo od WhatsApp-a, kada ti stigne poruka na ikonici ti stoji broj 1. Sto oznacava da si dobio poruku u jednom chatu. Ako si dobio poruke iz 2 chata, stojace broj 2. Na P9 Lite je to drugacije, on tu pokaze ukupan broj pristiglih poruka. Tipa 37. Evo random slika, cisto da znas o cemu pricam

4k na Open camera postoji i za moj 4x. Ali to nije to, ako ne grijesim. Cak mi se cini da nije radilo (da li kod mene ili na note 5 ne mogu se sjetiti).
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- H4wkeye
Kod mene radi, i jeste 4K. Probao juce. Bitrate je preko 40mbs koliko se secam, i image stabilization je poprilicno dobar. Recimo, na Redmi 5 Pro ili kako vec onaj sto ima jednu kameru samo i jeftiniji je, sa SD625 chipsetom, on ima 4K snimanje u default kameri, a Redmi Note 5 sa dual kamerom nema u default kameri (a podrzava 4K). Bes me ako kontam ove Kineze 

Uspeo sam da skontam za poziciju notifikacionih kartica na lock screenu. Zavisi od teme (tj lockscreen-a). Ako stavis lockscreen kome je sat negde na sredini, onda notifikacije su na sredini ekrana isto. Ako stavis da je sat skroz gore onda ce biti notifikacije skroz gore isto, tik ispod sata.Vladapetr napisao: 18 Avg 2018, 00:50Mislim da je to do samog interfejsa telefona, i malo toga možeš da uradiš. Mene npr na Samsungu izluđuje kako neke od notifikacija rade, potpuno drugačije od onoga na šta sam navikao.H4wkeye napisao: 17 Avg 2018, 17:23 Uzeh danas Redmi Note 5 sa nekom AI kamerom. 4/64gb. U odnosu na P9 Lite, ovo cudo letiNo imam par pitanja za vas koji koristite Redmi.
- jovan.ilic.89
nidza napisao:A ovo:
http://www.supermarketic.com/
Хвала момци. Немају на стању ништа, мора да се поручи, а цијене су им средње. Узимам сад само ово што је хитно код ових са “тезгама” у тржним центрима, а остатак лагано са AliExpress...pedja napisao:+1 Ali ih prvo pozovi. Ako nemaju u radnji, doneće popodne ili sutradan.
Ima pouzdanih sa KP, npr Vladimir kod njega sam uzeo masku za xiaomi mi a1 valjda ima i za vaše popularne modele.
+381 60 3874627
Pusti mu poruku na Viberu
+381 60 3874627
Pusti mu poruku na Viberu
- jovan.ilic.89
Хвала и теби...за данас ми то не ради посао, али знаћу за убудуће