kvcali nisi izneo tacne podatke.kvcali napisao:aktuelna corsa OPC je na stazi je podjednaka ko odlazeci clio rs a u obzir treba uzeti cinjenicu da u momentu testiranja nije raspolagala sa LSD diferencijalom, za razliku od renoa, tek je sa nirmburgring edicijm ubacen sper, ali test vise nije ponovljen, tako da se ne moze reci "da to sto Opel ima na papiru ne znaci mnogo"
klio rs ni u jednoj verziji nema lsd, tako da sa te strane nije u prednosti. korsa je dobila lsd i pojacani motor u nirburgring ediciji, ali, kako vec rekose nije videla ring. pitam se zasto.
na ove dve staze koje su u bazi podataka klio je brzi na obe -
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... o_197.html
, kao i na velikom krugu ringa, gde je veoma mala razlika, ali je bila vec prica o tome ko je vozio korsu i koliko su dobili samo na tome.
pri tome imaj na umu da je ovo obican rs197 kao moj, i da je restilizovani brzi i na pravcu i na stazi, a cup verzija je jos brza, tako da mogu slobodno reci da je trenutno aktuelni klio brzi od aktuelne korse, osim od te nirb. ed. ( koja je i osetno skuplja )...
novi klio ima inferioran motor na papiru, to stoji i to sam vec osudio, ali ce i biti laksi od korse, i imace savremen menjac, tako da ce to delimicno nadoknaditi inferiornost motora...
e, sad, da ne bajamo koliko, videcemo na testovima...
meni je jos upecatljiva potrosnja - 2l manja nego kod mog klija, to je bas osetno, a performanse ce biti bolje...