Heinz napisao:Izgleda da u PO sužavaju kolovoz zbog pešaka, da neće tu da nikne neki novi pešački?
Bice da je tako. Malo pre sam bacio pogled i vidim uredbu neku gde je nalozeno saniranje nekoliko kriticnih(crnih) tacaka u gradu. Najvise sto se tice pesaka. Bice da je ovo to. Na ovom mestu sto sam ja okacio pesaci cesto prelazi ulicu tuda preko toliko sirokog puta a frekvencija vozila je velika tu, iako imaju pesacki na sto metara sa jedne i semafor + pesacki sa druge. Ili ce da stave neku ogradu ovde da vise ne mogu da prelaze tuda ili ce da naprave ostrvce i jedan veliki pesacki. Nisam zagledao detaljno bas.
Možda su neki mladi saobraćajni inženjer ili inženjerka vežbali gradivo iz oblasti "polja za usmeravanje saobraćaja". Ima takvih polja po Beogradu, ali mnogi vozači prelaze preko njih kao da ne postoje. Doduše, ovo s desne strane nisam još video, ali je očigledno svrha usporavanje vozila.
Moguce, pa malo vezbaju. Ima i ovde onih smernica koje te navode kuda da skreces u raskrsnici i koji pravac da drzis. I ja ocekujem isto pogotovu za ovo desno. Tu ce svi da prelaze kao i da nije nista iscrtano.
snork napisao:Možda su neki mladi saobraćajni inženjer ili inženjerka vežbali gradivo iz oblasti "polja za usmeravanje saobraćaja". Ima takvih polja po Beogradu, ali mnogi vozači prelaze preko njih kao da ne postoje. Doduše, ovo s desne strane nisam još video, ali je očigledno svrha usporavanje vozila.