Registracija vozila
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Registracija vozila
Šimšir puzo, šimšir 

nidza napisao: 22 Avg 2018, 17:49Postoje nalepnice u obliku prskalica. Kupi ili napravi, da liči pa zalepi.Dare4x4 napisao:Pitanje je da li će se setiti toga. Po pravilu treba da se ima i automatska nivelacija snopa svetlosti.dunx81 napisao: 21 Avg 2018, 21:46 Stavio sam fabricke xenon farove koji su isli na Astru G u nekim paketima opreme ali nemam prskalice. Ne znam da li bi to proslo.
t
Prskalice možeš da ugradiš one za šoferšajbnu vrlo jednostavno. Za tehnički će poslužiti
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
4.0 24V Irmscher, zaboravio sam.
Ni corsa C Irmscher nije prošla a ni astra H OPC line, ludilo totalno.
Frka im od kazni i gubitka licence žešće, kako zaposlenima tako i vlasnicima tehničkih.
- Sinisa G.
Da, ovi su juce kukali kako su culi da je zatvoren nekakav tehnicki u indiji. Ne znaju koji i zasto, ali im se gace vec tresu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Prvo atest za prskalice, a onda mozemo da pricamo dalje. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sinisa G.
Ja se ponadao da ce prCkalice prodju na mufte

Da napisem da je registracija za Pezo 307 bila 30.400 dinara (proslog cetvrtka) sa novim tablicama i saobracajnom i novim tehnickim. Auto kako je uvezen, imao je malo ostecenje soferke (u nemackom Dekra izvestaju je isto navedeno i tamo nije bilo problema), i prosao je tehnicki sasvim normalno. Slikacu ostecenje da vidite, mozda ima do 10mm max u precniku. Ostalo sve kako treba. Kazu samo da ne pustaju sa vecim ostecenjima ili naprslinama u vidnom polju. Ali su dosta uzentovani i to fotkanje.... smesno. 10 minuta pregled, 20 bleja.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Kako gde, od 2500 do 3500, neki imaju u sklopu cele usluge itd...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Svracao sam do jednog tehnickog pregleda da vidim sta i kako jer mi registracija istice u oktobru, a farovi i stopaljke nisu fabricke. Napred farovi prolaze sa xenonima, bez prskalica jer lice na fabricke a stopaljke moram da zamenim
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja prosao tehnicki.
Na kranu sam auspuh jeftino resio, vratio se kod Pirketa koji je zamenio samo ukrasni nastavak na kraju da izgleda obicno tj fabricki
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Na kranu sam auspuh jeftino resio, vratio se kod Pirketa koji je zamenio samo ukrasni nastavak na kraju da izgleda obicno tj fabricki
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel moram da menjam tablice sa C (c kao cep) iako su samo dve godine na autu?
Ne. Posle 7 tek.
Ja prekjuče registrovao moju Astru H 1.9cdti na Kosmetu, 130€ osiguranje (sa 15% popusta pošto tri godine nisam imao udes), 10€ potvrda da je porez na imovinu plaćen, 40€ tpl zeleni karton (30% od polise osiguranja, služi da bi mogao da vozim u centralnoj Srbiji i Makedoniji, pošto ove tablice nisu međunarodno priznate), 30€ tehnički, 75€ putni porez, eko taksa i administrativna taksa, šta li.
290€ sa provizijama sve ukupno.
Ispred mene neki dostavni VW Caddy na tehničkom, nisu mu radile kočnice na desnoj strani kako treba pa su stavili moj auto umesto njegovog da bi mogao da prođe, a njegov oterali pravo u servis.
290€ sa provizijama sve ukupno.
Ispred mene neki dostavni VW Caddy na tehničkom, nisu mu radile kočnice na desnoj strani kako treba pa su stavili moj auto umesto njegovog da bi mogao da prođe, a njegov oterali pravo u servis.