Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Devetka iz donacije koja je vracena za Rusiju na remontu , prva slika koja se pojavila na netu
application screenshot

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Uhhh.... kad bismo imali bar tri, da budu umreženi i služe kao AWACS-i za 29-ke
Ђенерал Јанковић
Data link je predvidjen za 4 avijona, sirina formacije je 800 kilometara. Jer nam to Austrija ustupila airpolicing?
Sent from my SONY EXPERIA

Za takvu kontrolu maneg vazdusnog prostora treba ti manji avijon, recimo E-2. E-2 cak i sa Indijanskom modernizacijom migova 21 zavrsavaju sav posao na nasem nebu. Realno, sa trenutnom zemaljskom opremom kontrole vazdusnog prostora imamo malu rezervu u nasu korist kada je u pitanju povrsina teritorije. Vec sam navodio podatak pre nekog vremena da je jedna Belorusija koja ima 4 puta vecu povrsinu od Svbije prestala da koristi suhoje koji su bili previse ambiciozni za njenu povrsinu.
A mi razmisljamo o 31...
Budi realan, nista licno.
Sent from my HTC mobile phone
A mi razmisljamo o 31...
Budi realan, nista licno.

Suhoji idu da brane Kalinjingrad. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Realno!
Zato se i salim na ideje da za nas uzmemo suhoje!
Mislim, pijaca na Ponte Rosso-u je davno prestala da bude ono sto je nekad bila, a sale sa "Trst je nas" necu ni da komentarisem.
Zato se i salim na ideje da za nas uzmemo suhoje!
Mislim, pijaca na Ponte Rosso-u je davno prestala da bude ono sto je nekad bila, a sale sa "Trst je nas" necu ni da komentarisem.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
@Cica Maca
Zar Belorusi ne planiraju da povuku sve devetke i predju na SU-30SM? Mislim da smo i ovde kacili te clanke ..
Zar Belorusi ne planiraju da povuku sve devetke i predju na SU-30SM? Mislim da smo i ovde kacili te clanke ..
Koliko je meni poznato, ne. Zadrzace modernizivane (lokalna modernizacija) 29-ke. Zbog viska vojnih pilota i ostvarenja neophodnog naleta, lizinguju sedista u ruskim suhojima. Kroz vojno tehnicki sporazum o odbrani, Rusija vec koristi lokalne aerodrome na teritoriji Belorusije.
Ovo je pravi primer saradnje dve zemlje kroz sporazum o odbrani. Naravno, ostaje samo pitanje da li je i svaka tacka tog sporazuma javno dostupna. Ovo, do sada objavljeno, zaista, barem po meni, deluje obostrano korisno.
Ipak, najbolji sud o tome ce dati vreme.
Ovo je pravi primer saradnje dve zemlje kroz sporazum o odbrani. Naravno, ostaje samo pitanje da li je i svaka tacka tog sporazuma javno dostupna. Ovo, do sada objavljeno, zaista, barem po meni, deluje obostrano korisno.
Ipak, najbolji sud o tome ce dati vreme.

Ha, nisam ni znao za taj avion: https://en.wikipedia.org/wiki/Northrop_ ... -2_HawkeyeCica Maca napisao: 22 Avg 2018, 22:16 Za takvu kontrolu maneg vazdusnog prostora treba ti manji avijon, recimo E-2. E-2 cak i sa Indijanskom modernizacijom migova
Hvala!

Ma ne razmišljamo, nego je meni zanimljiv taj koncept teških presretača, koji krstare nepreglednim prostranstvima štiteći nebo Otadžbine.

Od Tu-128 dugačkog 30 m, do mnogo bržeg MiG-25 i njegovog naslednika MiG-31.
Ђенерал Јанковић