Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
To je na starom putu NS-BG?
Jesu li ga otvorili?
Jesu li ga otvorili?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ma jok, kod Kikinde negde.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Selo Padej.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Identično izgleda kao ta pumpa. Takođe prvo pomislio, ali ne sećam se da li je bila INA ili JP.nikaragva napisao:To je na starom putu NS-BG?
Jesu li ga otvorili?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Možda nije baš za ovu temu, ali je zanimljiva slika. Službenik Beobanke u Americi Slobodan Milošević, njegova direktorka Borka Vučić, i još neka poznata gospoda, 1979. godine:

Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Neki nebitni likovi. 

Možda je bilo, meni je ovo vrh !!!! Slična predavanja sam imao u JNA kao vojnik !
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Bilo.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ima li kakav link ili dokaz da su ovo ta dvojica? Nema šanse da su onisnork napisao:Možda nije baš za ovu temu, ali je zanimljiva slika. Službenik Beobanke u Americi Slobodan Milošević, njegova direktorka Borka Vučić, i još neka poznata gospoda, 1979. godine:

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bogami solidno opasno ako nije prilagodjeno a nije. Verovatno u fazi armiranja.nisu ni skontali jer bi preduzeli nešto...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Slika je prvi put objavljena ovde, pre oko godinu dana: http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/porta ... edeljniku/TheWickerMan napisao: 05 Sep 2018, 13:39 Ima li kakav link ili dokaz da su ovo ta dvojica? Nema šanse da su oniU današnjoj eri interneta, lažnih vesti i fotomontaža je previše. Kao npr jutros, ubeđuju me da je ovo u Srbiji a ustvari Italija.
Ne znam ko je ko u porodicama Rokfeler i Rotšild, niti kako izgledaju, ali je događaj da su se na nekom prijemu sreli sa predstavnicima Beobanke sasvim moguć.
Ђенерал Јанковић
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Koji gigamt je bio, sve ne verujem.
Snork pa od tebe bi se očekivalo da o "Laminatima" znaš dostasnork napisao: 05 Sep 2018, 20:32Slika je prvi put objavljena ovde, pre oko godinu dana: http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/porta ... edeljniku/TheWickerMan napisao: 05 Sep 2018, 13:39 Ima li kakav link ili dokaz da su ovo ta dvojica? Nema šanse da su oniU današnjoj eri interneta, lažnih vesti i fotomontaža je previše. Kao npr jutros, ubeđuju me da je ovo u Srbiji a ustvari Italija.
Ne znam ko je ko u porodicama Rokfeler i Rotšild, niti kako izgledaju, ali je događaj da su se na nekom prijemu sreli sa predstavnicima Beobanke sasvim moguć.

What i do for the livin'? I live for the livin'.
A što od mene?
Volim da tumačim tekuća politička zbivanja stavljanjem u istorijski kontekst, a pametni narodi i pametne države mogu mnogo da nauče iz prošlosti (npr. da ne ponavljaju 100 godina iste greške kao mi što radimo). Ali nisam baš pristalica teorija zavere i nagađanja ko, šta i kako u tajnosti radi. 99 % takvih stvari su čiste senzacionalističke gluposti, mada priznajem da jeste zanimljivo kada se "slože kockice" i posle mnogo godina ispostavi da su neke stvari bile tačne. 

Ђенерал Јанковић