nikad mi nije bila zanimljiva HPE ali bila je jedna lepa na Mirijevu svojevremeno dok sam ziveo tamo, bordo boje sa nekim velikim felnama i patosirana, posle bila u oglasima vise puta, ona mi je nekako privlacila paznju uvek kad prodje
to su bila neka dva, valjda su braca, mehanicari, imali dosta zanimljivih i lepo sredjenih trkalica u to vreme, mada je ta delta posle izmenjala vise vlasnika u kratkom periodu
Jesu da, Pera i Luka. Imali su davno mnogo lepog zutog Yuga sa Lancinim motorom, pa prelep G2 GTI, namunjeni Seicento itd... Ja je nisam od onda vidjao, mada nisam ni pratio oglase.
Drugar hoce da idemo da pogledamo ovaj a3. Kako vam se cini ovaj primerak za ovaj novac i to godiste? Razumem da je presao X3 km. Pise da u cenu ulazi veliki servis. Ostavio bi covek jos 500e za eventualna ulaganja. Jel bese ovaj motor problematican?
Taj plac je mucak, imperijal auto i taj s auto nisu bas placevi sa dobrom reputacijom, uglavnom leseve vracaju u zivot, pola auta bilo lupano, nema servisne istorije...ja tamo ne bi gledao auto.
Po izlizanosti dugmica unutra, rekao bih da ima bar 3x vise kilometara od ovog sto pise.
2.0 TDI pre 2006. je bas dosta problematican, dizne i problemi sa glavom su bas cest problem na njima.
Sigurnije mu je da gleda 1.9 TDI i uvek je bolja opcija od vlasnika licno nego sa placa.