Tako sam ja u Bloku 70 u Puntu zaboravio ključeve u bravi spolja u sred bela dana a unutra kumova 3 laptopa i dva profi aparata plus gomila stvari vrednosti 5+k € još sam bio odsutan bar sat ipo, dok smo jeli. I to sam provalio prilazeći kolima da mi nema ključeva u džepu. Prilazim vratima a matorac sedi unutra. Dobar dan, jel' vaš auto? Jeste, evo saobraćajna na moje ime. Ispostavi se da je matori ex pandur i da je sve vreme čekao da se pojavim. Nije hteo da uzme čast iako sam insistirao.
Ja sam imao situaciju sad na granici kad sam ulazio u Srb i Mkd, cim sam presao granicu lik mi skace na haubu, moli da stanem. Ja stao kaze da li ste vi iz NS?
Ja rekoh da.
Kaze treba mi ogromna usluga, krenuo sam na more a ostala mi ova fascikla u autu sa mnogo vaznim papirma, a trebao sam da je predam kolegi. Da li bi bio ljubazan da je poneses za NS pa da sutra-prekosutra samo kazes kolegi gde da dodje po to.
Ja rekoh naravno.
Posle ostavio tom njegovom kolegi na OMV pumpi i sve ok. Ali razmisljam gde se covek toga setio jbt, ja bih se u najmanju ruku vratio u Vranje pa poslao postom