Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Nažalost, da. Samo na recept. Mada, privatni recept će ti izdati i tvoj kućni lekar, jer se i tako i tako plaća, pa ne pada na teret osiguranja.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Da je do apotekarskog lobija, prodali bi ti i bez recepta.ikac2000 napisao:Ovo znaci da moze da se uzme samo na recept u DE?
To je ovde malo zeznuto, sto i za aspirin moras da se objasnjavas sa apotekarom zvanicno. Apotekarski lobi.
Samo da prodaju.

Ma lobi je u tome sto ne mozes ni aspirin da kupis u supermarketu kao svugde okolo, vec samo u apoteci.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ima li nekog da carini u Subotici auto?
Uzeo sam neku Corsu C sestri, da oteram (al me mrzi da vozim
)
srediću u Vel. Gradištu gde sam tatinu Corsu sredjivao.
Može lock
Uzeo sam neku Corsu C sestri, da oteram (al me mrzi da vozim

Može lock
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ni u Srbiji ne možeš da kupiš aspirin, ili drugi lek van apoteke.ikac2000 napisao:Ma lobi je u tome sto ne mozes ni aspirin da kupis u supermarketu kao svugde okolo, vec samo u apoteci.
U PL ili UK moze u svakom supermarketu.
Aj baci neku okvirnu racunicu ako ti nije problem, moze i na pp.passenger napisao:Ima li nekog da carini u Subotici auto?
Uzeo sam neku Corsu C sestri, da oteram (al me mrzi da vozim)
Može lock
Tapatok
Имам једно потпитање...
- passenger
Misliš cenu uvoza ili auta?
Cenu uvoza i svih troškova, a i procedure, dobiću iduće nedelje kad zovem lika, da se ne kuckamo na WhatsApp sada. Pa ti javljam
Ovde je auto plaćen 500 eura, ima 90 000 na satu. Motor je 1.2 75 ks, svi servisi u ovl. servisu. Ima i alufelge.
Nije prošao tehnički zbog rdje na ovome, ne znam kako je na srpskom:

I to nije duboka rdja, rešava se to. A i da se zameni, nije skupo ako se uzme polovno. Novo je 250 eura.
Reče rodjak da je radjen servis, a ako nije skorije, zameniću mu ulje i sve filtere i svećice. A uzeću još pumpu za vodu, nešto od vešanja one sitnice po 6-7 eura, set kočnica ako ne valja, pk kaiš i to je to. Nek menjaju po potrebi. Sestra i zet imaju Audi 80 koji teško pali čim zahladni, pa mi je ovo upalo da ih obradujem. Platiću im carinu, porez, ams i registraciju, a oni nek plate plin na čekove.
Cenu uvoza i svih troškova, a i procedure, dobiću iduće nedelje kad zovem lika, da se ne kuckamo na WhatsApp sada. Pa ti javljam
Ovde je auto plaćen 500 eura, ima 90 000 na satu. Motor je 1.2 75 ks, svi servisi u ovl. servisu. Ima i alufelge.
Nije prošao tehnički zbog rdje na ovome, ne znam kako je na srpskom:

I to nije duboka rdja, rešava se to. A i da se zameni, nije skupo ako se uzme polovno. Novo je 250 eura.
Reče rodjak da je radjen servis, a ako nije skorije, zameniću mu ulje i sve filtere i svećice. A uzeću još pumpu za vodu, nešto od vešanja one sitnice po 6-7 eura, set kočnica ako ne valja, pk kaiš i to je to. Nek menjaju po potrebi. Sestra i zet imaju Audi 80 koji teško pali čim zahladni, pa mi je ovo upalo da ih obradujem. Platiću im carinu, porez, ams i registraciju, a oni nek plate plin na čekove.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Lepo od tebe Pass, svaka čast 

- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Dobro veče
Svaka cast Pass. Nek ih sluzi kako treba. Moz' da ispadne fin prevoz za male pare. 

Poslednja izmena od stejer u 29 Avg 2018, 00:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Nameraciio se Passanger da familiju opremi Corsama 
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kako relativno? Gde ces jeftinije...?stejer napisao: 29 Avg 2018, 00:36 Svaka cast Pass. Nek ih sluzi kako treba. Moz' da ispadne fin prevoz za relativno male pare.![]()
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Dobro veče
Ma dobro to, vise sam mahinalno napisao. Evo ispravljeno. 

- passenger
Još jedna stize decembra ako ne prodje tehnicki. Isto siva, 14 twinport lanac. Ne znam sta cu sa njom onda, nju sam planirao za sestru. Mozda uvezem I prodam dole, jer bih je uzeo bas bas jeftino, tipa 300 chf.
Kad dodje zima, oni uzimaju Corsu od mog oca, jer im Audi ne pali. I na more isli Corsom. Haos zbog prostora sa dva deteta, ali ide nekako