Tako moj komsija kolje. Moji su picajzle, uvek je jedan drzao koku, a drugi za vrat i samo malo zasece da bude sto manje krvi po celom dvoristu. Naravno sve ovo pricam sto je bilo nekad dok sam bio dete.
Piši tu.Risto napisao: 29 Avg 2018, 00:23Da li ima smisla da napravim novu temu za uvoz automobila u Austriju/EU ili da pišemo ovde?
"Kad bi samo znao kakvo je meso tako tovljenih zivotinja, tj zivotinja koje su hranjene na dvoristu kukuruzom, itd..."
Na to je mislioGaginh0 napisao: 29 Avg 2018, 00:35"Kad bi samo znao kakvo je meso tako tovljenih zivotinja, tj zivotinja koje su hranjene na dvoristu kukuruzom, itd..."
Nisam odustao, auto je i dalje na oglasu, ali se pripremam i na scenario da ga ne prodam. Sigurno ga neću poklanjati, ako je tržište takvo da nikome ne treba takav auto, onda ću ga ostaviti još godinu dana i voziti tamo.
Sto nisi odmah rekao, da se ne nastavljamospeedy stikis napisao:Na to je mislioGaginh0 napisao: 29 Avg 2018, 00:35"Kad bi samo znao kakvo je meso tako tovljenih zivotinja, tj zivotinja koje su hranjene na dvoristu kukuruzom, itd..."![]()
Moracu vas demantovati, vrlo dobro znam sta znaci domace i zdravo![]()
Ali takodje ja nekonzumiram meso.
I veliku vecinu moje ishrane sam prozivod tako da znam sta pricam i jedem![]()
Je l' ima interesenata?Risto napisao: 29 Avg 2018, 00:59Nisam odustao, auto je i dalje na oglasu, ali se pripremam i na scenario da ga ne prodam. Sigurno ga neću poklanjati, ako je tržište takvo da nikome ne treba takav auto, onda ću ga ostaviti još godinu dana i voziti tamo.