Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od lami »

Ovako se vozi u Nemacku, kampujes u levoj traci, a kad dodjes do guzve u gradu ides zaustavnom trakom, jer ipak RR.

Inace jutros haos, 16 minuta mi je start stop bio aktivan, neki gastarbajteri kad je vec guzva bila pustili sina u levoj traci da zaliva zastitnu ogradu.

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Tu je ograničenje 80, imao si 50+.
Poslednja izmena od Heinz u 30 Avg 2018, 09:16, izmenjeno 1 put ukupno.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Na toj uzbrdici, gde je inace ogranicenje 80km/h, vise puta sam video presretaca u akciji.
lami
Reactions:

Post od lami »

Znao sam da ce te se uhvatiti za to, ali ko je veci problem ovde lik koji kampuje u levoj traci i ako ide istom brzinom kao bus i nakon toga ide kroz bg ceo put zaustavnom ili ja koji idem malo brze kad uslovi dozvoljavaju
P.s za presretace uvek ibratim paznju ko je iza i ko ispred pa ako ima sumnjivih, ne idem preko 100 po cajgeru

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Na snimku nema nikoga ko kampuje u levoj traci, jedino se vidi ekstremno brza voznja auta iz koga je snimano koja dostiže 140km/h a manje više stalno ide 120+.
Povelika razlika brzine u odnosu na ostali saobraćaj koja predstavlja ozbiljan rizik u slučaju da nastane potreba za kočenjem ili izbegavanjem prepreke pošto se vozi kroz krivine.
I to sve na parčetu puta od 7-8km se toliko rizikuje zarad 30tak sekundi bržeg dolaska na vrh uspona u odnosu na ostale...

U Nemačkoj bi verovatno za ovakvu vožnju letela dozvola na duži period.
lami
Reactions:

Post od lami »

Za brzinu sam rekao Ok, prihvatam, za kampovanje kako sam se ukljucio na ap, on je sve vreme bio u levoj traci iako je imao parce od 500 metara pre da je slobodno, i onda vozi na kraju paralelno sa busom cak i usporava, ako to nije kampovanje, ne znam sta je. Plus u gradu je isao zaustavnom trakom, kao i milion njih i blokirao je za hitnu pomoc

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Hahaha, jbt, za sta se vi hvatate, a ovaj u RR ne zna sta hoce. Inace moja omiljena deonica. :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

lami
Reactions:

Post od lami »

P.S.
Da li ste videli liniju na pocetku snimka, kao da su bili pijani dok su je iscrtavali

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ljubitelju pa sta si ti gledao ako nisi video lika sto kampuje.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Objavljeni snimak.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Baci pogled od 1:15 do 1:25. Dakle, nije u procesu preticanja jer ne ubrzava nego eto stoji u levoj traci. Ja prvi pizdim kad se ablenduje dok je neko u procesu preticanja bez obzira na brzinu preticanja medjutim ovde je ocigledno da je lik samo kampovao jer ubrzavao nije.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ova deonica je dušu dala da se protera 120kmh, manite se lažnog moralisanja. Ne znam zašto je tu ograničenje 80, tri prohodne trake i uzbrdica su sasvim dovoljne za lagan prolaz, naravno za auto koji to može da isprati.
Ovaj RR vozi klasičan mamlaz.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ima tako vozaca kojima je dosadno pa im kampovanje dodje kao neka zabava.
Skoro mi se desilo, 2km lik nije hteo da se skloni, vukao se i vozio isto ovako uporedo sa autobusom. Nisam mu ablendovao, ni svirao, a kad se oslobodila desna traka u potpunosti presao je u nju, pustio me da krenem da ga obilazim i onda nabio pun gas.

Pre neki dan isto, neki mamlaz sa pasatom, kako sam dao levi migavac tako je pustio crni oblak i katapultirao se, a prethodno se vuce kao prebijeno pseto.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Vladapetr napisao: 30 Avg 2018, 12:15 Ova deonica je dušu dala da se protera 120kmh, manite se lažnog moralisanja. Ne znam zašto je tu ograničenje 80, tri prohodne trake i uzbrdica su sasvim dovoljne za lagan prolaz, naravno za auto koji to može da isprati.
Ovaj RR vozi klasičan mamlaz.
Od kolege žena je okrenula auto na toj uzbrdici, bilo klizavo, zadnji kraj pobegao.
lami
Reactions:

Post od lami »

Ok, kad je klizavo treba obratiti paznju, vuce malo krivina. Ja sam imao situaciju kad se zapalio autobus na vrhu da se tamo napravila kolona i dolazis uzbrdo do samog vrha, odjednom kola stoje. Pratio sta sw desava ispred pa nije bilo problema, upalio sva 4, ali se sklonio u desnu traku za svaki slucaj da se neko ne skuca u mene

Odgovori