Trenutno sam na Tasosu, i rekoše nam ovde kad je vetar i opasnost od požara, a sve posle ovih katastrofalnih požara, zatvaraju se prilazi plažama/delovima gde bi u slučaju vatre bila otežana evakuacija.havijer napisao: 21 Avg 2018, 09:15 Inače ovih dana ne može da se prođe od makrijamosa ka mermernoj plaži. Stoje panduri i ne daju prolaz.
Grčka
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Re: Grčka
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Samo da pohvalim maps.me koji me i uz Garmin nepogrešivo vodio svo vreme puta. Dobro je što skidam za njega na mobilni samo mape koje mi trebaju. Tako da ne zauzmu mnogo mesta -npr. cela Nemačka je "teška" 2,2 gb , ali sam skinuo samo deonice kroz koje prolazim.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
A kako je po tebe kada cekas 2h na 36c il vise na Evozni po pitanju umora? Vozio sam dva puta preko Bitola i granica se prelazi za 15tak minuta sa obe strane. Ako je spic sezone,vikend ili praznik i ako je Jonsko more target onda je mnogo bolje preko Bitola. Ako je low season i cekanja su mala, onda je Evzoni bolja opcija. I preko Bitola se preskacu nekoliko putarine u Grcku i jedna u Makedonijugazza napisao: 27 Avg 2018, 16:06 samo za one koji vole da voze po makedonskim i grckim dzadama. za mene nije isto 4 sata na takvom drumu i 4 sata na autoputu, u smislu umora.

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
pa obrisite nemam problem. ako je guzva na evzoni zna se gde se ide, sigurno ne na bitolu. da mi makedonski putevi i granicni sistem (3 otvorena punkta na udarnim danima i na bogorodici i na tabanovce, korupcija carinika koji ti traze 50e da ti puste normalnu opremu za more) ne zagorcavaju zivot vec 15 godina, mozda bi mi fitilj bio duzi. ovako, tesko.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Nisam procitao sta je doticni napisao i bolje sto nisam. Bas me zanima ima li ko drugi negativna iskustva na makedonskoj granici? Pitanje se odnosi dali se iko sem doticnog lose proveo u Makedoniji posto je Srbin? Mene su kaznili u Srbiji za 55km/h na mesto gde je dozvoljeno 50km/h naplatili duplu cenu tj nisu mi dali popust posto sam platio odma i necu da kazem da Srbi ili srpska policija imaju nesto protiv mene. A ako toliko ti je kratak fitilj slobodno ne zaobidji eto tu je Bugarija kao opcija pa uzivaj tamo,nemoj se smarati gde te maltretiraju.gazza napisao: 30 Avg 2018, 16:58 pa obrisite nemam problem. ako je guzva na evzoni zna se gde se ide, sigurno ne na bitolu. da mi makedonski putevi i granicni sistem (3 otvorena punkta na udarnim danima i na bogorodici i na tabanovce, korupcija carinika koji ti traze 50e da ti puste normalnu opremu za more) ne zagorcavaju zivot vec 15 godina, mozda bi mi fitilj bio duzi. ovako, tesko.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je granicar otvoreno trazio denare da mu dam na ulasku u MK ovog leta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nije u MK, ali me je asociralo na situaciju u CG, gde uzima novac među dokumentima, ode i vrati dokumenta sa kusurom. Pošteno, tarifa postoji, nema da se preteruje 
TapaT

TapaT
Za šta da ti uzme pare?
Mene je drot na CG granici pitao:, " jel imaš neko hladno piće , vode, bilo šta, skapaću od žedji odje u ovoj limenoj kućici" .
Rekoh," imam pivo, ali nije hladno." Kaže on: "E ako je pivo, može, neka je i vruće".
Mene je drot na CG granici pitao:, " jel imaš neko hladno piće , vode, bilo šta, skapaću od žedji odje u ovoj limenoj kućici" .
Rekoh," imam pivo, ali nije hladno." Kaže on: "E ako je pivo, može, neka je i vruće".