Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Pa kad se vrati od doktora I 5 stavki su loše u krvi, opsujem joj mater sigurno. Gvozdje nema, par vitamina takodje. Primala infuziju, injekcije itd. Ja ne znam odatke crpi snagu kad planinarimo.Gaginh0 napisao: 29 Avg 2018, 11:34 Pass da li se ti i zena ikada ozbiljno posvadjate oko toga? Ili makar prebacujete jedno drugom?
Risto, ovo ni u ludilu da ne uradiš.ljuba napisao:Preporucujem ti da ga ostavis na oglasima. Mozes jos bar 6 meseci da ga vozis ne uvezenog, a posle mozes da se pravis lud (u Holandiji je to prolazilo) a i isplati se manja je sansa da dobijes kazne na kucu
. Neko ce se vec javiti na oglas.... Mislim da je uvoz malo uzaludan posao, osim ako ne kosta bas nista i jako je lak.
PS: Cestitam na zavrsenoj prvoj velikoj fazi.... Nista nije tesko, samo polako...
passenger napisao: 29 Avg 2018, 14:34
Pa kad se vrati od doktora I 5 stavki su loše u krvi, opsujem joj mater sigurno. Gvozdje nema, par vitamina takodje. Primala infuziju, injekcije itd. Ja ne znam odatke crpi snagu kad planinarimo.Gaginh0 napisao: 29 Avg 2018, 11:34 Pass da li se ti i zena ikada ozbiljno posvadjate oko toga? Ili makar prebacujete jedno drugom?
passenger napisao: 29 Avg 2018, 14:34