Dobro veče
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ok festival , a da li je tako po ulicama gradova u CH? Da na svakih par metara prazna flaša, papir, prazna kutija cigareta, kesa?...
Stiče se utisak da mi uživamo u prljanju i bacanju smeća. Zašto da se pojedinci ne žrtvuju za primer?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Stiče se utisak da mi uživamo u prljanju i bacanju smeća. Zašto da se pojedinci ne žrtvuju za primer?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Sam si rekao, ne mogu da se kante postave tako gusto. Zato iduce jutro cistoca pokupi i dovidjenja.
Kod mene bio neki festival i likovi iduci dan na fejsbuku redaju komentare "studentska stoka/obicna stoka".
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Kod mene bio neki festival i likovi iduci dan na fejsbuku redaju komentare "studentska stoka/obicna stoka".
Inace moji klinci se zezaju da su na Rodosu kante za djubre ugrozena vrsta posto ih uglavnom nema nigde...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni se, opet, nece desiti da na nekom vecem skupu tek tako bacim flaficu vode ili neko drugo djubre na zemlju. Makar to nosao sve vreme u ruci. Ako imamo vise toga, npr. kesu sa pivom, ta kesa ce posluziti za djubre i kasnije cemo je baciti. Za neke stvari meni nema opravdanja...
Uzgred, Novi Sad je isto ocajan sa brojem kanti za djubre.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Na temu kanti za djubre, gledao sam neki travel guide na netu i kazu da u Tokiju na primer je najveci problem sto nemas nigde da nadjes kantu za djubre. To je nesto sto je iznenadilo dosta ljudi. Zasto, pojma nemam. I onda moras da nosas djubre sa sobom u kesi ili da ga ostavis negde. Primetio sam da ga nabacaju oko znaka nekog itd, pa ovi valjda odnesu. Bas me zacudilo.
Plaćanje radi, ali je problem kada naiđe kontrola pa treba da na svom uređaju očita tvoju kreditnu karticu. To, koliko sam video, nije funkcionisalo prethodnih dana, pa su zadržavali ljude, zapisivali im podatke sa kreditne "da unesu posle", i tako... Nisu nikoga optuživali da nije platio vožnju, je se ponovnim prinošenjem kartice validatoru u vozilu vidi da je već plaćena, ali ipak je bilo neprijatno.pedja napisao: 02 Sep 2018, 09:04 Platio sam vožnju/BusPlus MasterCard-om, jedan dinar. Neka akcija sredom i subotom. Baš retko ulazim u bus, u poslednje vreme, pa mi dobro došli, nisam znao da li imam para na BusPlus karti
Intesa uredno evidentirala:![]()
Ђенерал Јанковић
Ako cistoca poslije dolazi da pokupi ne vidim problem. Ako se radi o koncertu festivalu.DukeNS napisao:Meni se, opet, nece desiti da na nekom vecem skupu tek tako bacim flaficu vode ili neko drugo djubre na zemlju. Makar to nosao sve vreme u ruci. Ako imamo vise toga, npr. kesu sa pivom, ta kesa ce posluziti za djubre i kasnije cemo je baciti. Za neke stvari meni nema opravdanja...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Od kada je krenula psihoza oko terorizma svuda se smanjio broj kanti.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jedan fun fact. Dole na KiM zenama placaju 500-700e (mesecno) da nose feredze, i posle nekih 10ak godina dobiju prsluk i teraj.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Fun fact na nivou "informacija iz prve ruke" koje uz pivo razmenjuju ispred zadruge.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Fun fact na nivou "zasto je Srbija tu gde jeste"
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nemoj tako, ipak smo pili erdinger.