Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Taj most su trebali da rade čim su počeli, valjda je kasnije ustanovljeno da ima nekih oštećenja...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Prošao jutros starim putem BG-NS, delom koji se rekonstruiše. Daleko je sve to od gotovog. Recimo asfalt je na celoj deonici urađen, ali nedostaju ivičnjaci u dužini od nekoliko kilometara. Deo od putarske kuće do čortanovačke raskrsnice je sređen, a drugi deo od raskrsnice do Karlovaca će možda biti gotov do 20. septembra. Prilaz mostiću u Karlovcima treba da se radi, mislim da će tu izgubiti najviše vremena. Ako neko treba da ide ovim putem, predlažem mu da ide jako rano, kako bi izbegao preke poglede radnike koji rade i nedeljom, kao i kamione koji ne obraćaju baš pažnju na automobile. Za one koji ide iz pravca Inđije, pre samog mostića ima skretanje za ciglanu, pa se tu put savija pod oštrim uglog u pravcu Karlovaca, malo je neravno, pa treba maksimalno smanjiti brzinu. Iz pravca NS, kod česme u Karlovcima pre mostića je sve obeleženo, ali treba usporiti da kola ne bi poskočila, jer je put zasečen.
Fotke su jutarnje, nemojte zameriti.

Fotke su jutarnje, nemojte zameriti.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Zna li neko kojim slucajem sta je sa obilaznicom u Bavaništu (put Kovin - Pancevo) koja je pre 2 godine komplet uradjena ali nikad pustena u rad.
Jedno vreme se moglo proci pored barijere, bila pomerena da bi nakon nekog vremena nasuli sljunak da definitivno ne moze da se prodje.
Jednom sam prosao (dok je moglo) i ono sto se moglo videti da je u kompletu sve zavrseno i obelezeno, nisam primetio da je nesto falilo.
Prosto mi je neverovatno da cekaju sledece izbore da bi pred izbore sekli traku i pompezno otvorili ?!
Jedno vreme se moglo proci pored barijere, bila pomerena da bi nakon nekog vremena nasuli sljunak da definitivno ne moze da se prodje.
Jednom sam prosao (dok je moglo) i ono sto se moglo videti da je u kompletu sve zavrseno i obelezeno, nisam primetio da je nesto falilo.
Prosto mi je neverovatno da cekaju sledece izbore da bi pred izbore sekli traku i pompezno otvorili ?!
https://www.dnevnik.rs/vojvodina/u-bava ... 21-06-2018
http://www.politika.rs/sr/clanak/410374 ... -Bavanista
http://www.politika.rs/sr/clanak/410374 ... -Bavanista

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kao malo dete 

TapaT

TapaT
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Koji je ovo put?
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
- pedja
- član 001
Svrljig - Kalna
Ovaj deo je uži, nema razdelne trake i sasvim dobro je urađen. Bolje nego onaj most kod Jagodine, koji skačući pređoh, a pakao su pravili celo leto (ili recimo Severni bulevar).
Ono što nije kao na fotkama je nešto ranije rađeno, reklo bi se, ali je u odličnom stanju, šire je, ima razdelnu traku.
Nisam znao kakav je put, ali me je stanje prilično obradovalo. Zanemarljiv deo nije nov, kao i jedan mostić. Odličan je put, sve do ulaska u Kalnu.
TapaT
Ovaj deo je uži, nema razdelne trake i sasvim dobro je urađen. Bolje nego onaj most kod Jagodine, koji skačući pređoh, a pakao su pravili celo leto (ili recimo Severni bulevar).
Ono što nije kao na fotkama je nešto ranije rađeno, reklo bi se, ali je u odličnom stanju, šire je, ima razdelnu traku.
Nisam znao kakav je put, ali me je stanje prilično obradovalo. Zanemarljiv deo nije nov, kao i jedan mostić. Odličan je put, sve do ulaska u Kalnu.
TapaT

- pedja
- član 001
Radi se i u povratku.
Knjaževac-Sokobanja
Ima delova sa dosta zakrpa, ali je deo urađen,nešto se radi, a rade i pripreme. Kakav je put bio pre samo dve godine, ovo je pesma i biće još bolje.

TapaT
Knjaževac-Sokobanja
Ima delova sa dosta zakrpa, ali je deo urađen,nešto se radi, a rade i pripreme. Kakav je put bio pre samo dve godine, ovo je pesma i biće još bolje.

TapaT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Gezo ima li sta novo na banstolu?
Put gotov, ali ne znam šta je na mostiću, trebalo bi to da bude rešeno za par dana. Uglavnom može da se prođe.

- Darko
Moze vec regularno da se prodje celom deonicom bez ikakvih zaobilazenja barikada?
Nisam bio u nedelju, ali ako ima neka tabla ona je u samo jednoj traci, verovatno su sklonili do sada. Bile su table kod česme u Karlovcima, na čortanovačkoj raskrsnici i kod putarske kuće.

- Darko
Kazu sad na rtv da je otvorena. Cudi me da nije bilo slikanja.
A sta je sa onim mosticem?
A sta je sa onim mosticem?