Situacija od veceras... Autobusko stajaliste naspram pozorista. U trenutku dok prolazim, vozacica GSP-a nogom gura i izbacuje papirice i druge otpatke iz autobusa. Ja dobacujem "tako je, samo ce se pokupiti" i dobijam odgovor "cistoca je placena da to pokupi". Za temu "Zasto je Srbija tu gde jeste".
Pa u pravu je zena. Naravno da to ne bi trebalo da radi ali sustina je pogodjena, oni koji su placeni za to ne rade nista. Ja zivim na primer bukvalno na deponiji djubreta, opusaka, to je uvosteno djubre po coskovima koje godinama stoji. Skoro je vidjen I pacov. Samo cekam da mi iskoci iz wc solje. Ne mogu da zamislim da postoji prljavija drzava na svetu.
Kad se nisam slogirao kada sam pri povratku iz CG video deponiju djubreta odmah pored puta, posle Prijepolja, tone, ono smrdiiiii... jeza.
Ebes papir, rastvorice se za 3 dana, problem su plastika, kese, celofan i limenke. Aj sto mladji nemaju razvijenu svest o tome, ali kad vidim osobe 20+ da bacaju tako kojekakve stvari, pogotovo sam alergican kad neko nesto baci u reku, to znam da sigurno niko nece pokupiti.
Ogi napisao: 07 Sep 2018, 08:36
Pa u pravu je zena. Naravno da to ne bi trebalo da radi ali sustina je pogodjena, oni koji su placeni za to ne rade nista.
Ma kakva crna sustina?! Primitivna i zatucana zena! Meni nije jasno da ljudi takvog mentalnog sklopa uopste mogu da postoje...