Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Ima dosta debila koji I na magistralnom putu sa dve trake u jednom smeru voze levom non stop. Uglavnom ljudi iz vecih gradova. Nikako da skapiraju da nisu iste 2 trake na magistrali I 2 trake na nekom bulevaru recimo..
Сад му није ништа...

Primenjivo i kod nas!
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Potpisujem. Zamalo jutros da zalepim u S klasu jer je neki matori od 60 god iz svoje trake presao na pola moje u sekundi dok je kuckao po telefonu a ja prolazio pored njega.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Juče zamalo me odvali neka sa Audi a4 B7. Lagano vozi I kuca poruku, ne gleda nista.
Malopre zeleno za pešake još 15s, 4 trake svi stoje. Prelazim pesacki kad lik izmedju auta sa skuterom na crveno na mene I zakoci ispred mene. Rekoh crveno care, gde ces?
uljudno se izvinio I nastavio dalje kroz crveno.
Taksisti standardno kao divlje životinje
Malopre zeleno za pešake još 15s, 4 trake svi stoje. Prelazim pesacki kad lik izmedju auta sa skuterom na crveno na mene I zakoci ispred mene. Rekoh crveno care, gde ces?

Taksisti standardno kao divlje životinje
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Vrh!Med napisao:
Primenjivo i kod nas!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- passenger
Sta je ovo na kraju, isao da se bije sa ovim iz fieste
Ja kad je slobodna druga traka, obilazim kao da obilazim auto(ovo je isto za pesake, nije prijatan osecaj kad ti neko prozuji sa 70 na sat na pola metra od tebe), ali kad idu u suprotnom smeru vozila, usporim i predjem u drugu traku koliko ima mesta (ukoliko procenim da je sa druge strane normalan i da ce mi dati prostora), u suprotnom cekam. Ono sto nema na ovom klipu je cesta situacija da biciklisti idu sredinom ili cak idu paralelno dva bicikla (uzbrdo sa onim torbama) na putu gde je ogranicenje 80, tu ih pocastim sa svacim (bez ekstremnih situacija kao sa snimka), ali oni i nakon toga nisu svesni saobracaja oko sebe i da mogu naprave nesrecu za tren oka i vracaju se da voze paralelno. Inace ovi snimci gde kamion maltene prikljesti biciklistu uz brdo su stvarno nenormalni. Kao i za sve u Srbiji, mnogo neodgovornih ucesnika u saobracaju i nikad ne bih isao na proputavanje magistralnim putem biciklom.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Momak prešao na suprotnu traku i čeono se zabio u mog oca ...
P.s. hvala bogu svi su živi zdravi ali ugruvani
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
P.s. hvala bogu svi su živi zdravi ali ugruvani

- passenger
Drago mi je da je sve ok.
Debila svuda.
Koja fora sa debilima na autoputu? Voze 100-110 levom trakom, pratim ih neko vreme I jednom blicnem da se skloni desno, jer je desno traka prazna. Neće lik I pretičem ga sa desne, al ne da, već dodaje gas.
Al sam sastavio rečenicu
Debila svuda.
Koja fora sa debilima na autoputu? Voze 100-110 levom trakom, pratim ih neko vreme I jednom blicnem da se skloni desno, jer je desno traka prazna. Neće lik I pretičem ga sa desne, al ne da, već dodaje gas.
Al sam sastavio rečenicu

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Hvala bogu da su bili u jakom autu.
Pre nego sto sam otvorio post bas se setim one tvoje price o puntu i laguni.

Pre nego sto sam otvorio post bas se setim one tvoje price o puntu i laguni.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Uf, sreća u nesreći jeste da je jak auto u pitanju 
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ono sto sam primetio kod nas je da sklanjanje direktno zavisi od velicine auta koji dolazi od pozadi.passenger napisao: 10 Sep 2018, 13:40
Otprilike ako vozis po njihovoj proceni los/slab auto nece da se sklone, a ako probas sa desna krenu da ubrzavaju kao sto si i sam primetio.
Ako vozis neko vece vozilo dovoljno je jedan blic, a ako vozis crnu Skodu Superb, beli BMW, beli Audi, sklanjaju se sami i bez blicanja

To je onako iskustvo u 2-3 recenice na nasim AP.
Bogu hvala. Sta misle, kuckao nesto ili se uspavao? Ovako nesto posle popravke pretpostavljam ide odmah na oglase?.
@Passenger
Sve nenormalno, u Srbiji bi trebala neka vrsta interventne saobracajne policije koja bi isla nasumicno po gradovima bez najave i samo podelila kazne svima koji parkiraju auto na semaforu, blokiraju ulice, divljaju po gradu... U tom slucaju bih popio i ja koju kaznu zbg brzine, ali jbg treba red da se uvede. Ja se iskreno ne secam kad sam video presretace. Jedno vreme su bili redovni na ap kroz bg, sad nista.
P.s.
Jeste li videli onaj naslov, neki lik skrivio udes i navodno napao saobracjanu policiju
@Passenger
Sve nenormalno, u Srbiji bi trebala neka vrsta interventne saobracajne policije koja bi isla nasumicno po gradovima bez najave i samo podelila kazne svima koji parkiraju auto na semaforu, blokiraju ulice, divljaju po gradu... U tom slucaju bih popio i ja koju kaznu zbg brzine, ali jbg treba red da se uvede. Ja se iskreno ne secam kad sam video presretace. Jedno vreme su bili redovni na ap kroz bg, sad nista.
P.s.
Jeste li videli onaj naslov, neki lik skrivio udes i navodno napao saobracjanu policiju
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kaže momak da ga je zaslepelo sunce i da nije video, što je teško jer je rakovacki put opasan drvecem, ali ajde ne menja nista