Preskup mi je GM original set. Iskren da budem, ni original set mi ne uliva poverenje. Kad sam uzeo tu Corsu, veće se čuo lanac, a imala je ispod 100k km. Tako da 3x jeftiniji, ali ne 3x manje kvalitetniji set, će završiti posao. Tata prelazi u proseku 10k km godišnje. Završiće mu posao to.
Isto važi za ostale sklopove. Čemu original kočnice, kad je tu ATE, Brembo ili Zimmermann? Čitao sam da na 450+ ks stavljaju ATE I da su zadovoljni (AMG owners)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Izvini Passenger što ne znam celu priču ali možda je samo pisalo na satu da je prošla manje od 100k km. Ako 100% znaš da nije dirano ništa na satu onda povlačim reč.
A u pravu si da klepaju i previše sa "originalnim" delovima.
Nikada do sada nisam palio prednje maglenke na 147 JTD. One su u sklopu fara, H1 sijalice, ispravne.
Taster sa led radi ali one ne. Nađem po useru koji je osigurač, F30 od 15A.Izvadim, prekinuta licna. Stavim drugi i za par sekundi bap, i on cikne.
Pre elektricara mogu li još nešto sam proveriti, relej ako ima ili slično?
Pogledaj dzekove koji idu na sijalicu, mozda je prekinuta izolacija negde pa pravi kratak spoj. Ako nije to, mislim da ne mozes nista da uradis ukoliko nisi u materiji i nemas alat.
Ima i relej naravno. Pošto većina automobila iz Fiat grupacije ima iste kutije sa osiguračima, cenim da je relej maglenki kod te Alfe takođe kao i kod Punta odmah levo do tog F30 osigurača, odnosno poslednji u tom vertikalnom redu, gledano odzgo na dole. Neka neko u kabini upali maglenke a ti oslušni da li on pritom "cakne" ili ne. Vrlo se jasno čuje kada stojiš ispred otvorene kutije sa osiguračima. U mojoj temi o ugradnji maglenki u Punta imaš sliku gde su i relej i osigurač označeni strelicama.