Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jel ima neko info kada ce da se ponovo otvore piste danas na Beogradskom aerodromu? Zena treba da sleti u Beograd danas oko 14h...
I mene ovo zanima.
Ali Niko ništa ne zna.
U Air Srbiji se niko ne javlja na telefon. Doduše ,meni treba za sutra pa se nadam da će se dotad srediti situacija.
Ljubo, računaj da je realno da sleti u Temišvar.
Ali Niko ništa ne zna.
U Air Srbiji se niko ne javlja na telefon. Doduše ,meni treba za sutra pa se nadam da će se dotad srediti situacija.
Ljubo, računaj da je realno da sleti u Temišvar.
Trebalo bi da sklone avion s piste do podneva. Turskom kargo avionu blokirali tockovi na sletanju i popucale gume na glavnim nogama stajnog trapa. U pitanju je Egypt Air B737-866. Zavisno od ostecenja trajace i popravka/uklanjanje aviona, ali rekose do podneva ce biti najverovatnije reseno.ljuba napisao: 12 Sep 2018, 09:41 Jel ima neko info kada ce da se ponovo otvore piste danas na Beogradskom aerodromu? Zena treba da sleti u Beograd danas oko 14h...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Nece valjda dugo... Zena dolazi na produzeni vikend, i onda ovo.... 

Video sam slike na netu.
Cozmo, jel znaš šta bi moglo biti uzrok? Greška pilota, ili nešto drugo?
Šteta što zuzazu više ne piše.
Cozmo, jel znaš šta bi moglo biti uzrok? Greška pilota, ili nešto drugo?
Šteta što zuzazu više ne piše.
Ko zna, videcemo. Mozda su blokirale kocnice ili nesto, mozda je pukla jedna guma pa popucale i ostale, moze i od tvrdog sletanja... Zadnja informacija je da ce najkasnije do 13h biti otvoren aerodrom.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
"Ako me se sete - sete", Forum normalno pratim, a neka pise Laki 021 stranacka trolina, ili moderatori koji su dopustali nedeljama to sto napredpomenuti cini.
Pogledajte pocetak teme "Vazduhoplovi", sredinu, i tamo negde oko 530-te stranice na sta su doveli temu...
Sada je Geza vadi sa druge strane besmislenim postovanjem You Tube klipova koje svako, ako zeli. moze da nadje.
Odvukli ga...

Foto: Uros Vasovic

Foto: Uros Vasovic
Hvala mnogo, vidim na sajtu da se vec sletela 3 aviona, a i moja zena se ukrcava u Amsterdamu, znaci ima sanse da sve dobro prodje...
Daj covece pisi malo, fali tvojih postova.zuzazu napisao:"Ako me se sete - sete", Forum normalno pratim, a neka pise Laki 021 stranacka trolina, ili moderatori koji su dopustali nedeljama to sto napredpomenuti cini.
Pogledajte pocetak teme "Vazduhoplovi", sredinu, i tamo negde oko 530-te stranice na sta su doveli temu...
Sada je Geza vadi sa druge strane besmislenim postovanjem You Tube klipova koje svako, ako zeli. moze da nadje.

Dobar je Laki021, samo zna sa tera uz onu stvar kad mu dune

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Samo za to je i dobar, za teranje uz k.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Po kriterijumu pamet -> sta se vozi, Zu nas je sve prevazisao 

U medjuvremenu, od kako je moderator dopustio da me trolina vredja da sam propopilot i nesposoban, postao sam prvi srpski pilot koji je leteo MAXa.
Ima nasih pilota koji lete A380, ili B787, al’ evo i ja u necemu da budem prvi.
Ima nasih pilota koji lete A380, ili B787, al’ evo i ja u necemu da budem prvi.
- Prikačeni fajlovi
-
- 7E0222D1-A613-410C-9A45-F3BF50BD898C.jpeg (114.16 KiB) Pogledano 2026 puta
-
- 466436C0-0DD3-4F9E-AE28-862ABD5051D9.jpeg (111.43 KiB) Pogledano 2026 puta
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Svaka čast ,inače smo baš u nedelju na skupu komentarisali kako fale tvoji postovi ,iako nismo iz te neke avio priče.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk