Vodi racuna sa patikama za trcanje u teretani. Ne znam sta i sa kolikim tezinama radis, ali patike za trcanje nisu bas najbolji izbor ako npr radis cucanj sa vecim tezinama. Ja sam imao odredjenih problema koji su nestali onog trenutka kada sam poceo da vezbam u patilama sa tvrdim djonom - nikakv vazdusni i ostale zajebancije
Već neko vreme uzimam Reebok. Prvo Hexanešto. Prešao sam na modele sa memo penom - Yourflex Train 8 (kada se pojavio 9), pa 9(kada se pojavio 10), sada mi 10 izmače - nema veličine. Inače sam ih plaćao 2,5-3k.
Pogledacu ih, hvala. Mada će izgleda najviše zavisiti od modela, jer imam malo ravno stopalo, i treba mi nesto sa širokim djonom, inače mi peta i unutrasnji deo stopala prelaze preko djona jer su patike platnene
Moje prve patike za trčanje, Reebok Sublite duo, sam penzionisao pre 3-4 god, računajući da su prešle dovoljno i da više nemaju apsorpciju kao u startu. Srećom nisam ih bacio pošto im ništa na oko nije falilo, i ovog leta sam ubio ozbiljnu kilometražu u njima šetajući po gradovima.
stefanan napisao: 12 Sep 2018, 22:07
Pogledacu ih, hvala. Mada će izgleda najviše zavisiti od modela, jer imam malo ravno stopalo, i treba mi nesto sa širokim djonom, inače mi peta i unutrasnji deo stopala prelaze preko djona jer su patike platnene
Za gore navedeno Asics, ima najčvršću petu. Npr. Gel-Torrance ima širok đon.