Pisao sam vec negde da najbolje telefone uglavnom nisam video kod ljudi sa 6k plus platom, vec kod Turaka i Arapa.
Zato mi se svidja ovde. Isto je i u nordijskim zemljama.
swemir napisao:Nisam ispratio.kad si.laki promenio stranku.
Bio.si hejter iphona a sad ga hvalis.
A samsung i to
Kad si preleteo u taj toliko puta osporavani iphone.
Jel.bolji od samsunga?
Povuci paralelu ukratno. Ja sam i dalje samsungovac
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Imaš KeyTwo. To je najnoviji BB, android sa fizičkom tastaturom. Hardverski korektan telefon, namenjen za ljubitelje tastature, kvalitetno urađen, ali cena mu je dosta visoka s obzirom na perfomanse. Sad je izašla jeftinija varijanta u plastičnom (polikarbonatskom) kućištu. Tu je i KeyOne, prethodni model koji je takođe ok.member napisao: 12 Sep 2018, 09:46 Imam Samsung S5 koji mi stoji u fioci, fercera kao metak ,i može da mi posluži kao taj 3.fon, nego sam mislio da malo promenim.
iP 6S je oko 350e, i nešto mi se ne daje toliko. Čačkao sam iP X onomad kad je izišao, 1000eurića za fon, svaka čast za Jabuku kako ljudima uzima velike pare. Umetnost!
Jel ima neko Blackberry? Passport? Ili neki noviji BB? Valja li to čemu ili da batalim.
Nije napisano da su IP i ostali njemu srodni precenjeni telefoni za gore pomenutu bratiju, već da se najčešće vidja kod njih, što je apsolutno tačno. Ja bih tom spisku dodao i veliki deo balkanaca, jer zaboga, gde da se ode u zavičaj sa telefonom od prošle godine, kad se živi i radi u D/A/CH itd. Kroz odeljenje mi prodje jako veliki broj pacijenata, pa ako po tom uzorku mogu nešto da prosudjujem, onda je to to. Nemci su u tom pogledu apsolutno iscoolirani, kako pacijenti tako i kolege. S druge strane, koleginice/kolege sa Balkana uzimaju IPx /S9 i slične aparate na otplatu, da ne kažem kredit.Laki021 napisao: 13 Sep 2018, 22:47 I onda ovde citas budalastine kako je iP za Turke, Albance i kriminalce ciju imovinu treba proveriti. Ne mogu da verujem da je bas toliko kiselo...