Znam nesto da su oni bas jaka firma. Njihov je grcki uzo i neke vodke i svasta nesto.. kupuje manje firme.
Svakako pice je super.
Meni je odlican i aperol spritz. Ako si u italiji i ne popijes aperol spritz kao da nisi bio tamo.
Traminac je dobar (aromatično i slatko grožđe), ali je Pusulin iznenađujuće dobar, sa obzirom da dolazi iz šljivarskog kraja
Stvarno pristupačno dobro vino. Malo je jače( što i ne čudi sa obzirom na količinu šećera) kao i Pino njihov. Kaberne nisam probao, kažu da je dobar za uloženo.
Išao sam u Vršac, pre neki dan, u nekom od tih usputnih sela videh da postoji vinarija. Možda je to to?
Nisam nešto oprobavao banatska vina, osim rizlinga i VŠ Muskat otonela.
Sada probah Vukoje Primavera Cuvee. Šta znam, sa hranom je OK, na suvo mi ne ide. Nije loše vino, ali nisam ja za bela, osim ponekad uz ribu ili ako je zanimljivo aromatično.
Jeste to je ta. Ako prolazis tuda opet, svrati do njih mnogo su ljubazni i usluzni.
Ja bela izbegavam zbog kiseline, nekad zna da mi zasmeta. Blaga mi odgovaraju. Interesantno da posle Pusule uopste nisam osecao kiselinu sto znaci da je ipak malo kvalitetnija. Kada je Trebinje u pitanju, Tvrdos mi je najbolji.