Pokusavao je da se odlijepi, al ga ebavala guzva.
Tako da sam mu visio na braniku od st pazove sve do surcinskog aerodroma.
A trebao sam u n pazovi da se iskljucim
Markoni napisao: 15 Sep 2018, 21:05
Neverovatno da je cak i 1.2 TSI brzi.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ja sa polom nisam mogao preko 196 da navučem ( 190 realnih), ali neču opet da se svađam da li je imao blokadu ili nije ( a jeste ), ali bilo je to na samo 4000 obrtaja...ko dizel, smao potrošnja je bila nekih 17 litara, sitnica
Bio ti je na 4000 o/min jer si bio u sestoj. Maksimalna brzina se postize u petoj. Pa naravno da ce da trosi pri 200 kmh kao lud kada je na maksimumu opterecenja. Inace Fabia je malo dopingovana, pa joj je i maks. brzina porasla.
Markoni napisao: 16 Sep 2018, 07:00
Bio ti je na 4000 o/min jer si bio u sestoj. Maksimalna brzina se postize u petoj. Pa naravno da ce da trosi pri 200 kmh kao lud kada je na maksimumu opterecenja. Inace Fabia je malo dopingovana, pa joj je i maks. brzina porasla.
kragujevac napisao:@TheWickerMan
Od iduće godine i kod mene u komšiluku, u blizini Bayernovog stadiona. Baš čekam da otvore MotorWorld. https://www.motorworld.de/home/muenchen/
Pre par nedelja je bio veliki skup a danas samo Ameri mada je bilo i drugih automobila. Motorworld je super, predstavništva superautomobila, oprema, svasta. A sad kod "mene" u Leonbergu, Oldtimertreffe.