Imate pitanje za TRIO motors i TRIO servis?

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Imate pitanje za TRIO motors i TRIO servis?

Post od Vladapetr »

Možda, ali ne znam ima li od toga išta nebitnije za ovu priču.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

I meni je pre mesec dana zamenjen deo za koji smatram da je trebao duže da traje, ali prošlo je više od godinu dana od zamene i stavljen je opet isti, od istog proizvođača jer se taj pokazao najbolje. Šta da se radi, mator auto, zamenski delovi, ne može se očekivati da sve bude idealno. Nisam siguran ni da bi u Delti uvek super prošao, sa OEM delovima.

Prema meni uvek maksimalno ljubazni, kako na prijemu tako i majstori. Motam se malo tamo dok rade, mada gledam da ne smetam puno, ali uvek imam neko pitanje. Nikad problem.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

I prema meni su svi uvek bili ljubazni, izlazili su mi u susret sa sitnicama, hoće i majstori da mi daju savet i odgovore na (glupa) pitanja. Sa te strane samo reči hvale. Šta pričaju o meni kad odem, ne znam niti me interesuje. :)

Jedini put kada sam ostao nezadovoljan, je kada sam ostavio auto na malom servisu i otišao da prošetam gradom. Posle preuzeo auto, i tek kad sam stigao u BG video da su mi skinuli okvire tablica, i zamenili njihovim reklamnim. Sledeci put sam napomenuo da to više ne rade, od tad nikakvih problema.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Vlado poenta je u odnosu prema korisniku. Dokle god on nije agresivan ili te vređa ili nešto slično, tvoje je da uvek budeš ljubazan i da ne pokazuješ netrpeljivost a kamoli da se podsmevaš. To da li ćeš ti sa kolegama da komentarišeš kad on nije tu je nešto drugo. To su neke osnovne stvari koje istini za volju nisu ovde opšteprihvaćene.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

I meni su u Stojanovu skinuli stare ramove bez pitanja.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

I meni takođe, pa sam ih skinuo i stavio opet crne bez ikakvih reklama i sledeći put im naglasio da ne diraju. Od tada ih više nisu čačkali.

TT

Korisnikov avatar
Joker
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2016, 15:43
Garaža: Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG
Kontakt:

Post od Joker »

Neo napisao: 27 Jun 2018, 12:12 Jedini put kada sam ostao nezadovoljan, je kada sam ostavio auto na malom servisu i otišao da prošetam gradom. Posle preuzeo auto, i tek kad sam stigao u BG video da su mi skinuli okvire tablica, i zamenili njihovim reklamnim. Sledeci put sam napomenuo da to više ne rade, od tad nikakvih problema.
Isto urađeno i meni, ostavio auto da se uradi mali servis, kada sam stigao kući vidim da su zamenili okvire tablica. Dovoljno je da se postavi pitanje: Da li želite da vam stavimo naše reklamne okvire za tablice?
Može reklamni miris u auto da se stavi, da se pokloni privesak za ključeve, reklamna krpa za brisanje ......itd, ali da bez pitanja skinete reklamne okvire i zamenite ih svojim to mi onako malo ......

Kad sam već napisao nešto eto i moje iskustvo prvog odlaska (iz Subotice) na mali servis i to na preporuku dobrog prijatelja iz BG. Ulje zamenjeno, zamenjeni svi filteri i oba PK kaiša.
Ulje proliveno po izduvnoj grani, kada sam krenuo nakon 1km stanem da pogledam šta smrdi i šta se puši. Gori ulje. vratim se odgovor, jako je nepristupačan filter za gorivo pa se desi da se malo prolije. Možda je trebalo da se desi i da se to obriše?
PK kaiš je sutradan počeo da "cvili", rešenje otišao kod majstora u Subotici da mi dotegne, naravno da je naplatio što u potpunosti opravdavam.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Pozdrav Trio.
Ljubitelj sam 4x4 vozila i modifikacija na njima pa me zanima kakva su Vaša iskustva sa tehničkim pregledom vozila koja ste modifikovali? Kako prevazilazite traženje atesta jer Dmax je takvo vozilo da je od svakog moguce napraviti unikat dodavanjem necega?
Korisnikov avatar
TRIO_driver
Reactions:
Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
Kontakt:

Post od TRIO_driver »

Za sada postoje definisani atesti za nadogradnje, kuke, plin i stakla.

Sve ostalo je od slučaja do slučaja, u narednom periodu će se iskristalisati šta i kako treba.

Ima raznoraznih tumačenja i budalaština, Agencija je samo kancelarija koja izdaje potvrde, a Mašinski fakulteti i AMSS su većinom na godišnjem i pomeraju za od septembra da se javimo..
Trio Motors i Trio Servis - http://www.triomotors.rs ISUZU vozila - http://www.isuzu.co.rs
no1livz4ever
Reactions:
Pridružio se: 13 Sep 2018, 14:50

Post od no1livz4ever »

Evo ja bih ovom prilikom pohvalio Trio servis. Vozio sam tamo i Hondu Jazz, i sad Mazdu 6. Na mail za mali servis, dijagnostiku i pregled trapa odgovoreno za 10 min i dogovoren termin. Nakon pregleda majstor je dosao da mi objasni sta je nasao, i sta je pokazano na dijagnostici (sva sreca nista), nakon cega smo seli da se provozamo da bi cuo zvuk iz trapa na koji sam se zalio. Nakon toga auto na kanal, pa dalje ispitivanje, da bismo na kraju stigli do zakljucka da ipak moraju da se pogledaju amorti i solje jer je ostali deo trapa utegnut. Majstor ljubazan (Milan mislim da bese) ali ja ne ocekujem da me neko ljubi nego da zna posao. Doroteja na prijemu super kao i uvek. Zakazan dalji servis pa cemo videti, nadam se samo da cemo efikasno resiti problem.
Sve u svemu, kao i do sada, utisci pozitivni, nadam se da moze i jos bolje, i zaista bih voleo da imamo jedan aftermarket servis na evropskom nivou, sto dobrim delom Trio vec i jeste.
Pozdrav za Zivka i ekipu.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

A koje je pitanje?
no1livz4ever
Reactions:

Post od no1livz4ever »

U slucaju da je potrebno menjati, koje aftermarket amorte i solje stavljaju/preporucuju?
Korisnikov avatar
TRIO_driver
Reactions:
Kontakt:

Post od TRIO_driver »

Sad sam tek stigao za komp, nisam bio u zemlji.

Sve zavisi šta je raspoloživo, obično idemo sa 2 varijante kvaliteta, po izboru.

Suštinski, nema tu više sada čisto Japan, ili brand name, danas ima toliko pakerskih firmi i one su dominantne zbog cene (a kvalitet može biti baš taj japanski). Ja da se pitam, svi bi dobili OEM deo, jer je to meni najsigurnija opcija kad garantujem za ruke i delove.

Ali, ekonomska računica džepa kupca i konkurencija to ne dozvoljava, tako da se moramo prilagođavati.

Kod operitivnih stvari tipa prodaje delova i servisa se ne uključujem, samo pratim, jer na kraju, zašto onda dajem plate...a posla ima za dva života. Tako da kad ti daju ponudu, eventualno mogu razjasniti šta i kako, no nisam više tako aktivan na forumu, što se vidi iz priloženog po vremenu odgovora.. :D
Trio Motors i Trio Servis - http://www.triomotors.rs ISUZU vozila - http://www.isuzu.co.rs
no1livz4ever
Reactions:

Post od no1livz4ever »

Sve sto kazes je istina, i sve razumem. Samo nemojte da se pretvorite u firmu nalik onoj koja zastupa Hondu u NS ... ako razumes na sta mislim :).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
TRIO_driver
Reactions:
Kontakt:

Post od TRIO_driver »

Znam na koju misliš..

IStina je negde između - posao te tera da se širiš, nikad nije ravnomerno (u smislu da će poslovna šansa da te sačeka da ti sve imaš spakovano), kvantitet obori kvalitet, opet brojke kažu idi napred..

Sad nije problem više ni posla (ja mogu da generišem još 100% više posla na ovo), nije čak ni problem tolike naplate, već će biti ljudi..kvalitetni ljudi koji znaju da rade i da to sve vode.

To je problem..a oni se grade vremenom, od nule (od vozača do mehaničara), i ne možeš ih kupiti na tržištu plug and play kao što kupiš deo i rešiš problem..

Ali, dobro, kako meni, tako svima, bitno je da postoji svest o tome i da se radi svaki dan da se nešto promeni..pa da odem jednom na odmor sa isključenim telefonom kao čovek.. :opustanje:
Zaključana tema