Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Ma to su posle finese i stvar ukusa ali ja ne bih rekao da je ovaj ili onaj bolji.NexT napisao:Ne mislim da dizajn enterijera, lepsi je nego A, vec "tisina" u enterijeru. Ne mogu to da objasnim, ali BMW i Mercedes imaju potpuno drugacije filozofije pri pravljenju enterijera
Mislim da ce Mercu pasti cena... Tj mora da padne, ovo je preterano. Ili ce biti neki paketi sa brdom opreme za malo manje para...Floyd napisao:Ma to su posle finese i stvar ukusa ali ja ne bih rekao da je ovaj ili onaj bolji.NexT napisao:Ne mislim da dizajn enterijera, lepsi je nego A, vec "tisina" u enterijeru. Ne mogu to da objasnim, ali BMW i Mercedes imaju potpuno drugacije filozofije pri pravljenju enterijera
Meni se kod Merca u odnosu na Seriju 1 ne svidja sto nema klasicnu rucicu menjaca, sto je LCD ekran na centralnoj konzoli prilicno glupo ubudzen (lici na aftermarket kineza), sto je paleta motora znatno slabija i cena veca (A250 Sport kosta skoro kao M135i a ne moze ni da mu pridje).
Merc mi je s'druge strane dizajnerski lepsi kao celina, posebno exterijer.
A45 AMG takodje obecava ali verujem da ce i cena biti momacka.
A ti ocekivao neki OPCDay Walker napisao:Sad kad se nisam prevrnuo...![]()
Cale rekao kako bi kupio A klasu sledecu, kad bude menjao auto, jer ima duzu garanciju, besplatno odrzavanje i bolje uslove kupovine, a cena nije znacajno veca od konkurenata![]()
Ili je prolupao, ili je postao mator
Pa da, na kraju to dodje recimo 10% razlike da li vozis opel ili merc il bmw. Mnogo je manja razlika nego sto ljudi misle.Xepoj87 napisao:Pa u pravu je covek.
Velika je razlika dok se gledaju klot ili minimalno opremljeni modeli.Laki021 napisao:Pa da, na kraju to dodje recimo 10% razlike da li vozis opel ili merc il bmw. Mnogo je manja razlika nego sto ljudi misle.
"Default" reakcija svakog neiskusnog pojedinca kad mu pomenes neki premium autoLaki021 napisao:Naravno prva reakcija mu je, aaaa to je skupo.
Nisam bas siguran za tacne cifre ali mislim da je slican odnos svuda u Evropi.Day Walker napisao:70% prodaje c segmenta u Srbiji cine klot verzije, 20% neka srednja oprema i 10% napucani opremom...