Sanjao sam da Vučić i njegov brat imaju ovaj auto u istoj crnoj bolji. Dođe Vučić sa sinčićem u neki servis gde ga svi znaju da mu nešto nameste, nešto sitno zeza oko eletronike i da mu operu auto i ode da kupuje nešto s detetom. Svi ga pozdravljaju i hvale auto kako ga je najzad malo izvezao, a on kao "eto malo sina da provozam, tražio mi je". Auto odlično izgleda, ali nije baš mint stanje. Onda ovi u servisu nešto zaseru i naprave mu neki veći problem, pa se usrali kako da mu kažu i čekaju da dođe. A ja se sve čudim odakle Quatrro Sport u Srbiji i koliko dugo ga imaju, a svi kao to znaju kao dobro poznatu činjenicu i čude se kako nemam pojma da su njih dvojica veliki zaljubljenici u taj auto i kako su ga odavno nabavili i nijedan drugi kolekcionarski auto ih ne interesuje. Šta je posle bilo ne znam, a baš je trajao san...
A šta bi bilo da je rekla da ima te pare na kartici tj. na računu? Da li bi proveravali?
Ja znam za situaciju gde su tako jednu ženu vratili iz Švajcarske. Krenula je kod nekih rođaka da im čuva decu i ovi na aerodromu je zaustave i pitaju koliko para ima, ona je imala nešto tipa 100-150 evra i naravno ne dozvole joj ulaz i vrate je nazad.
Ne znam po kojim kriterijumima uopšte izdvajaju i proveravaju ljude. Majka mi je dolazila mali milon puta ovamo, niko je jedan jedini put ništa nije pitao.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Baš tako, često putujem službeno i gotovo uvek me pitaju gde idem, koliko se zadržavam, iako je pasoš pun pečata, ne izgledam kao klošar, uglavnom se vraćam isti dan ili sutradan. Najčešće drndaju Nemci.