Koji internet koristite?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Koji internet koristite?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Juče uvedena Targova optika.
Skrinšot od danas prepodne.

Opašće narednih dana, a dotle
Skrinšot od danas prepodne.

Opašće narednih dana, a dotle

Širim haos!
Biće to odlično dok ne uapse dulića 

- methane.master
Brate, mogu da uhapse i njega i Debelog i Grobara sve sa Žvaljom. Optika razvučena po gradu, vertikale po zgradama sprovedene, ljudi priključeni... Prevelike pare su upucane u to da bi se bilo šta desilo. Po starom običaju, daće i ovim drugima pare i ajd' zdravo do sledećih izbora i onda opet u krug.
Širim haos!
sad bas gledam njihovu ponudu i deluje bas ok, jer daju odlican upload. 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Trljam oči i ne verujem. Zar ne bi trebalo da bude 20/10, a ne 200/10? :trljamoci:
Mislim da ti je najrealnije da se prikljucis, posto uvek ima varijanta nov korisnik, godinu dana upola s lukom, ili za jedan dinar.....KDS koliko znam pokriva Vjeternik, sto je u stvari SBB ali ja dok sam ga koristio bio sam zadovoljan.Gaginh0 napisao:Noup, nemam kablovsku, ako je to to!?
Za 500 din vise mesecno mozes da uzmes D3 paket sa 10Mbit internetom i digitalnom kablovskom. Steta da ti je LCD TV neiskoristen

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- methane.master
Ugovor je na 10/5.grujicd napisao:Trljam oči i ne verujem. Zar ne bi trebalo da bude 20/10, a ne 200/10? :trljamoci:

Brzina varira, sinoć je bila niža, oko 80, a recimo neposredno po puštanju, majstor i ja dobismo preko 300 Mbps. Ne verujem da će ovo dugo trajati, pošto još nema puno korisnika u kraju, verovatno ih mrzi da se zezaju i klikću za ograničenje bandwitha.

Edit:
Evo od malopre

Širim haos!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Što kaže Zoran Mozli, ako sa brzinom 10 Mbps za 15 minuta skineš film u najboljoj kompresiji slike i zvuka i gledaš ga sat i po vremena, to je znak da je došlo vreme kada ubrzanje više ne znači mnogo, često i baš ništa.
iskreno za fim mi nema problema, ali npr kada danasnje igrice prelaze 10GB, onda znaci ,da li ces skinuti za dan, ili za pola dana. 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Koji internet koristite?
I igraćeš je mesec dana, to je pisac hteo da kaže.
Nekad si pesmu od 5mb skidao više vremena nego što traje. E, to je bilo sporo, ovo danas ne.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Slažem se. Prosečan korisnik maltene neće primetiti razliku između 10 i 20 Mbps. Dok je razlika između 1 ili 2 Mbps i 10Mbps, baš očigledna.
Posetite www.garaza.rs !
Realno, ako tako velike fajlove skidas preko interneta znas i sam da velicina nije toliko bitna. Kod nas je veci problem agregacije. Dok sam bio u Moskvi, koristio sam internet sa protokom 30/30....cena je bila oko 'iljadu ipo dindzi ako se dobro secam, a nesto najvece sto sam skinuo bili su neki crtaci za klince velicine 65Gb.sebekkg napisao:iskreno za fim mi nema problema, ali npr kada danasnje igrice prelaze 10GB, onda znaci ,da li ces skinuti za dan, ili za pola dana.
To je potrajalo jedno sedam dana, ali samo zato sto sam vec sa 20-30% prestigao sve seedere...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Pa imas sad br filmove, po 30-40-50GB, treba vremena da se to skine i sa tim brzim netom.