Svaki drugi način prenošenja signala je bolji. Mada, u principu, sve zavisi od toga kakvi su ti prohtevi što se toga tiče (iliti drugim rečima kolika si picajzla kad je muzika u autu u pitanju ). Ja nadjem zamerku i HiFi sistemu kod mene u autu, a žena me onda čudno gleda .
Nisam bas do te mere Ovaj Microlink nema za Ford koliko vidim. Videcu da uzmem neki transmiter sa Alija da probam. Mada, prvo cu morati da popravim upaljac, posto je prestao da radi iz nekog razloga. Pregoreo osigurac, stavio sam nov isto ne radi i dalje. Verovatno ima neki spoj negde ili nesto.
Pa i nije bas licna kad uzme milion evra od grada panceva za tu njegovu zabavu pa onda se tamo ponasa ko indijanac. A tamo se igra lutrija koje dete ce da upadne u vrtic.
ftj napisao:Pa i nije bas licna kad uzme milion evra od grada panceva za tu njegovu zabavu pa onda se tamo ponasa ko indijanac. A tamo se igra lutrija koje dete ce da upadne u vrtic.
Meni je smešno kako hoće na "naprednjački način" sa laganjem, patetisanjem, preterivanjima i spinovanjima da se opravda u okruženju gde ti fazoni ne prolaze i gde nema kontrolu.
"a osetio sam i da me je neko rancem zakačio po leđima. Udario sam jednog od njih"
Koja je ovo kapisla. Znači, sledeći put kad se bude šetao po Pančevu, svi da beže na drugu stranu ulice da ga neko ne bi slučajno zakačio cegerom ili ruksakom. Budaletina.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac