Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Au bre, 20 strana ne mozete Aci da smislite tablicu 

Tvoja je najoriginalnija, samo mora i da je opravda svake godine... 

nuopModesty napisao:Znaci onaj celavi sto vozi VIP-a je ustvari samo šofer? E sad ću da mu se isplezim kad ga vidim...![]()

VIP i VIP1 voze glavni

Naravno, rade kao vozaci, ali su i dalje glavni...
Sto se tice tablice, odlucio sam da bude nesto o meni. Razmisljam se A-A ili AAA... I da, hteo bih da zavrsim s tim u naredna dva dana, tako fa ako imate sugestije tu sam 
Ovo sa slovima A mi deluje ok, nije neko seljacenje tipa WTF ili tako nesto; diskretno govori o meni i nije nesto sto ce se promeniti u narednih par godina, tj uvek ce to biti "moje" slovo... A i kad se potpisujem stavim samo AA, ulepsano malo naravno, ali to je to... Sta mislite?

Ovo sa slovima A mi deluje ok, nije neko seljacenje tipa WTF ili tako nesto; diskretno govori o meni i nije nesto sto ce se promeniti u narednih par godina, tj uvek ce to biti "moje" slovo... A i kad se potpisujem stavim samo AA, ulepsano malo naravno, ali to je to... Sta mislite?

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja bih iskreno izbegao nesto tako jednostavno, malo mi je bzvz...
Jel si za pocetak proverio jel 5 ili 6 karaktera?
Kazem, ja bih isao na nesto sto je vezano za tebe, al sto ne moze lako da se shvati. Kajak mi je ok, al posto neces mozda nesto manje direktno
Jel si za pocetak proverio jel 5 ili 6 karaktera?
Kazem, ja bih isao na nesto sto je vezano za tebe, al sto ne moze lako da se shvati. Kajak mi je ok, al posto neces mozda nesto manje direktno

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
5 ukljucujuci i crticu, 3 je minimalno. Mora da bude bar jedno slovo, ne moraju da budu brojevi.
- Day Walker

Italijanske viršle: AIA
To AIA sam isto razmisljao jer je simetricno 
Razlog zasto necu kayak je sto cesto vozim brzo i necu da tablica bude toliko vezana za mene... Ovo kad napisem AA znace moja "godisna" kategorija ko sam, a necu da mi tamo neke babe i dede psuju sve po spisku jer eto, u njihovo vreme (kocije) nisu vozili tako brzo.

Razlog zasto necu kayak je sto cesto vozim brzo i necu da tablica bude toliko vezana za mene... Ovo kad napisem AA znace moja "godisna" kategorija ko sam, a necu da mi tamo neke babe i dede psuju sve po spisku jer eto, u njihovo vreme (kocije) nisu vozili tako brzo.

Zaboravite na ovo sto sam gore pisao, lepo ljudi kazu ukusi se razlikuju... Hvala svima na pomoci, odlucicu narednih dan dva sta cu i to je to, necu vise da smaram sve prisutne 

Pa iz aviona ima taj stav da je to "njegova mečka", ali znači ipak sa razlogom...NexT napisao:nuopModesty napisao:Znaci onaj celavi sto vozi VIP-a je ustvari samo šofer? E sad ću da mu se isplezim kad ga vidim...![]()
VIP i VIP1 voze glavni
Naravno, rade kao vozaci, ali su i dalje glavni...

@Rakhil - jesam!

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
AcaKayak napisao:Zaboravite na ovo sto sam gore pisao, lepo ljudi kazu ukusi se razlikuju... Hvala svima na pomoci, odlucicu narednih dan dva sta cu i to je to, necu vise da smaram sve prisutne
Ma pošto smo mi iz Šapca popularni mislim da bi najbolje bilo ŠA MAFIA

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Day Walker
pih... onda sam ti stalno u krajuModesty napisao:Pa iz aviona ima taj stav da je to "njegova mečka", ali znači ipak sa razlogom...NexT napisao:nuopModesty napisao:Znaci onaj celavi sto vozi VIP-a je ustvari samo šofer? E sad ću da mu se isplezim kad ga vidim...![]()
VIP i VIP1 voze glavni
Naravno, rade kao vozaci, ali su i dalje glavni...![]()
@Rakhil - jesam!

Brzine idu u H-a !!!

Redovne tablice SA 100 AA ili SA 111 AA
Glupo je uzimati personalizovane na silu, kad vec nemas ideju..
Modesty, ok su likovi...
Glupo je uzimati personalizovane na silu, kad vec nemas ideju..
Modesty, ok su likovi...