2018 BMW Serija 3 (G20)
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: 2018 BMW Serija 3 (G20)
..da, ali ima i nastavak te priče, da svako ko je vozio novi A4 kaže da se oseti primetan pomak u vožnji i da se ispod sličnog lima nalazi dosta bolji auto od prethodnika.
Kad se setim Jaguara XJ sedme generacije (X350) koji je bio fenomenalan auto sa alu karoserijom, novim motorima, vazdušnim vešanjem i gomilom druge napredne opreme, ali je ličio na facelift svih prethodnih XJ i propao na tržištu.
I onda se nauči lekcija, pa se prepakuje Discovery u telo Range Rovera, napravi se RR Sport i razbiješ se od prodaje, a uvališ tehnološki "podgrejano jelo".
Kad se setim Jaguara XJ sedme generacije (X350) koji je bio fenomenalan auto sa alu karoserijom, novim motorima, vazdušnim vešanjem i gomilom druge napredne opreme, ali je ličio na facelift svih prethodnih XJ i propao na tržištu.
I onda se nauči lekcija, pa se prepakuje Discovery u telo Range Rovera, napravi se RR Sport i razbiješ se od prodaje, a uvališ tehnološki "podgrejano jelo".
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Dosta mi bolje izgleda na ovim snimcima u odnosu na one slike. Solidna mesavina japanca i audi a3 sedan ☺
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

M-Sport je pravi 
Zadnji deo bi mnogo bolje izgledao sa malim heck spojlerom. Ovako mi nekako malo stidnuto deluje.

Zadnji deo bi mnogo bolje izgledao sa malim heck spojlerom. Ovako mi nekako malo stidnuto deluje.
I audi i bmw poceli sa hexagonima u enterijeru(dag demuro uticao).
Oni crni umeci so baš
, a zanima me koliko su platili lexusu za zadnja svetla? Inače bolji je od 5ice ( očekivano ), ali da su malo manje kičeraja nabacili bio bi fantastičan. Tehniču verujem da je baš OK, ali dizajnom su se previše "poazijatili" nažalost. Nema više one oštine.

Utisak malo kvare ovi wannabe Lexus detalji. I digitron taho tabla je bezveze.
Koji im je djavo bio u glavi pa su to stavili?
OFF, memberu menjaj avatar, baš gledam forum i dođe čerka od 19 meseci, gleda tvoj avatar i kaže.."keks""
. Bmw ju nije baš zanimao, ona je više na alfe 

Pa zajgere mozes birati po zelji. Sad imaju svi digitalnu, stone bi imao i G20???member napisao: 02 Okt 2018, 17:07 Utisak malo kvare ovi wannabe Lexus detalji. I digitron taho tabla je bezveze.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
A ovo sada nisu dva tableta?

Zadnji deo je inspirisan e60 kom. Ili je bar pokušaj...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
ROCK napisao:Pa zajgere mozes birati po zelji. Sad imaju svi digitalnu, stone bi imao i G20???member napisao: 02 Okt 2018, 17:07 Utisak malo kvare ovi wannabe Lexus detalji. I digitron taho tabla je bezveze.
Nisam se lepo izrazio.
Mogu da biram klasični ili digitalni taho,jel tako. E taj novi digitalni tacho na novoj 3ojci mi se ne dopada. Uvek bi uzeo klasični stari tacho.
Recimo, Audi i MB imaju lepši digitalni nego 3ojka.
Sad sam video cenovnik. 340i iako malo skuplji, vredi te razlike.