Bogte mazo kakvo parce auta za 2200e. Odusevljem sam posle prve voznje. Kvacilo solidno, zamajac bas dobar, trap besuman totalno, motor vuce vrh, veliki servis ne mora da se radi jos dosta, unutra nista ne skripuce, cvili, nisam imao ni malo utisak da vozim mator i polovan auto.. treba samo ulje fitlere i 2 gume da promenim.
A kako se lako vozi po gradskoj guzvi 3x lakse nego focus 1.0... to je taj stari dobri dizel
Darko napisao: 04 Okt 2018, 17:31
Bogte mazo kakvo parce auta za 2200e. Odusevljem sam posle prve voznje. Kvacilo solidno, zamajac bas dobar, trap besuman totalno, motor vuce vrh, veliki servis ne mora da se radi jos dosta, unutra nista ne skripuce, cvili, nisam imao ni malo utisak da vozim mator i polovan auto.. treba samo ulje fitlere i 2 gume da promenim.
A kako se lako vozi po gradskoj guzvi 3x lakse nego focus 1.0... to je taj stari dobri dizel
20181004_164646.jpg
Odlican za te pare ako nije namucen. Enterijer ce prosvirati na nasim putevima brzo. Set zupcenja original sa pumpom ti je 10000 kod Stojanova.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Darko napisao: 04 Okt 2018, 17:31
20181004_164646.jpg
Odlican za te pare ako nije namucen. Enterijer ce prosvirati na nasim putevima brzo. Set zupcenja original sa pumpom ti je 10000 kod Stojanova.
U ponedeljak ga vozim da ga mehanicar pretrese. Za sad veoma pozitivni utisci. Ocekivao sam da ce da se raspada za ove pare.
Neko ga je u holandiji bas pazio. Veoma je ocuvan i spolja i unutra. Kompletna servisna istorija od prvog dana do 2017 mu je kod dilera gde je i kupljen auto. Sad sam mu promenio akumulator, stari je cak brendiran fiat nalepnicom.
Pise da je veliki servis radjen pre 35k km. Proverice mehanicar.
Ne znam da li da skidam ove sajtne. Deluju cunerski. Ko zna dal je matirala farba ispod.
Ti pragovi po meni skroz ok izgledaju. Druga stvar zasto ih ne bih skidao je sto kad nema te pragove iza prednjih i ispred zadnjih tockova tuce pesak i rizla u blatobrane i izguli farbu. Pogledaj skoro svi Stiloi imaju to izguljeno. Moj je bio ocuvan sto se toga tice pa sam odmah prelepio providnu foliju na ta kriticna mesta da predupredim to. Ako je stvarno u dobrom stanju stvarni ces biti zadovoljan, za te pare nema puno bolje ponude. I original Fiat akumulatori nisu mnogo skupi kod Stojanova, ja sam za Clia tamo uzeo.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money