1242 ccm, 82ks, koji je za grad baš dobar.
Baš tako, kao City kod Fiata, neprirodno lagan. Ne znam da li je to što sam navikao na hidraulični na 18" na Alfi, ali ne mogu da se naviknem.
Drago mi je da čujem to za Fokusa, posebno zato što ulazi u izbor za sledeći auto. Onaj 1.6 EcoBoost npr..
Darko napisao:@za male brzine i parkiranje je city fenomenalan.
Hajde za parkiranje neka i prodje, ali zasto za male brzine? Ni IMT traktoru kada je u pokretu ne treba servo. Na Puntu je city aktivan do nekih 60-70 km/h i pruza osecaj kao da su spone raskacene. Opet u mestu je volan i bez city-ja lagan da jednostavno nema poente komplikovati. Da je drugacije, svi bi ga imali.
Ja to upalio dva puta bukvalno u stilu samo da probam, na bravu nijednom. Svakako se trudim da ne motam previše u mestu, ali volan i ovako nije pretežak
Meni je to na Stilu stalno ukljuceno. U pocetku sam i ja bio u fazonu koje je to sranje, nema osecaja, itd, sad mi je skroz ok i za grad prava stvar, mnogo manje zamara. I Focusom sam presao 20k za 4 meseca i on ima dosta slabiji servo od toga.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Sloba napisao:Cemu toliko lagan... City je nepotrebna i kvarljiva atvar bio. Imao sam ga, par puta iz znatizelje probao.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
+1
Probao par puta i to je to. Na z10 koju sam vozio sam bukvalno imao osecaj da mogu da zavrtim volan da se sam okrece tamo-amo, na stilu je malo cvrsci city, ali opet neprirodni. C2 ima elektro servo bez posebnog moda, ali opet prelagan. Generalno, nisam vozio ni jedan auto kom nije dovoljan hidraulicni servo.
Ne znam za kog novijeg Passata mi rece drugar koji isto vozi Stila da na malim brzinama isto ima jako lagan volan. Sto se mene tice na malim brzinama i u gradu bez problema lagan volan, kao onaj u luna parku. E u 911 nikako.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money