TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Sad proverih, nije isti moj je siri 70 cm. I ono sto je interesantno, ja sam ga uzeo kao seriju 6, a sad vidim da je u kategoriji serije 4. To sam siguran jer se secam prospekta kao da i tada u aprilu nije bio ni jedan frizider od 400l u seriji 4 i sa spoljnim displejem.
Iskreno ne znam da li to sa serijama ima ikakve vise veze ako ce posle 6 meseci da padne u nizu. Prljav marketing, sto naravno ne znaci da je bosch los.
Ako imas nize ukucane, ne znam koliko ce uspeti da dohvate te gorenje police. Meni bi 60 bilo nekako usko. Ponesi npr zvono za tortu pa probaj. I ovaj nas siri se jedva izborio za slavu. Nas je dvoje pa je generalno poluprazan, ali mislim da bi za vecu porodicu bio knap.
Iskreno ne znam da li to sa serijama ima ikakve vise veze ako ce posle 6 meseci da padne u nizu. Prljav marketing, sto naravno ne znaci da je bosch los.
Ako imas nize ukucane, ne znam koliko ce uspeti da dohvate te gorenje police. Meni bi 60 bilo nekako usko. Ponesi npr zvono za tortu pa probaj. I ovaj nas siri se jedva izborio za slavu. Nas je dvoje pa je generalno poluprazan, ali mislim da bi za vecu porodicu bio knap.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ja imam KGV36, 186x60cm, low frost. Ista je postavka kao na tom iznad... Vidjao sam identicne preko sa Siemens znackom. Meni licno bi deo za dubinsko smrzavanje mogao biti manji za jednu od tri fioke, koliko ima, a da frizider za toliko bude veci. Cetiri godine je u upotrebi i zaista je dobar. Masivan, tih... Inox ne izgleda kao plastika na nekim korejskim friziderima.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Da, isao sam danas i gledao, reseno je, uzimamo 2 ta: https://m.gigatron.rs/kombinovani_frizi ... 6___-74097
I jedan ovaj, zadnji primerak, dobar popust:
https://m.gigatron.rs/kombinovani_frizi ... l35_-74139
Imam 17% dodatno na taj poslednji preko drugarovih kupona sa NISa, a na ove gore nazalost nema, namerno su cigani stavili "sok cena" i ne daju na to popust.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I jedan ovaj, zadnji primerak, dobar popust:
https://m.gigatron.rs/kombinovani_frizi ... l35_-74139
Imam 17% dodatno na taj poslednji preko drugarovih kupona sa NISa, a na ove gore nazalost nema, namerno su cigani stavili "sok cena" i ne daju na to popust.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Danas je zadnji dan u gigatronu za 20% popusta. Još ako se uzme lg uhd ili oled ima 5 godina garancije, ako se prijavite na sajt lg5 do kraja oktobra.
Više se isplati od madjara.
Sent from my SM-G965F koristeći komšijin vajrles.
Više se isplati od madjara.
Daj konkretno modele i cene? Koliko je razlika u odnosu na Madjare? Možda da reagujem. Ionako mi treba 55" TV.
Pisao sam već u ovoj temi o mojoj VoX sudomašini....
E pre neku noć nam je jebala majku. Žena je htela upaliti na odloženi start 6h, ali nije pritisnula tajm taster. Mašina krene odmah raditi ali i i počne voda teći ispod mašine čim je primila vodu. Uzrok, olabavilo se crevo gde uzima so za omekšavanje vode.
Mašina valjda ima autostop čim voda procuri,ali jes' vraga, ta funkcija naravno da ne radi.
E pre neku noć nam je jebala majku. Žena je htela upaliti na odloženi start 6h, ali nije pritisnula tajm taster. Mašina krene odmah raditi ali i i počne voda teći ispod mašine čim je primila vodu. Uzrok, olabavilo se crevo gde uzima so za omekšavanje vode.
Mašina valjda ima autostop čim voda procuri,ali jes' vraga, ta funkcija naravno da ne radi.
https://www.emmi.rs/televizori-tv-49-sm ... ctId=61322
Dobra ponuda. Takođe pet godina garancije.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Dobra ponuda. Takođe pet godina garancije.
Ne bih kupovao krajem 2018.godine TV a da nema 4K rezoluciju. Realno, koliko gledam TV, meni je 720p dovoljno,ali ko ga jebe.
Postoji i ta logika a postoji i logika da u 98% slučajeva se gleda sadržaj do full hd rezolucije.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Po mom shvatanju stvari i 4K rezolucija je još samo jedan od marketinških štosova. Isto je bilo i pre 5 godina kad su svi "vrištali" o 3D rezoluciji, naočarima i blablabla. Mi smo 3D pogledali samo jedan jedini put i nikad više. Realno, za šta danas može da se iskoristi 4K? Jedino što bi meni palo na pamet je Playstation 4 pro i neke najnovije igre. TV signal se još ne emituje u toj rezoluciji(i ko zna kad će).
Mislim,ako je cena OK i neko je spreman da je plati, onda je to to, ali trpati u reklamu "4K" kao neki argument za prodaju aparata i pri tom po mogućnosti nakarikati veću cenu zbog tog (nepotrebnog) feature-a, to teško da će da upali kod nekoga ko se iole razume u tehniku.
Mislim,ako je cena OK i neko je spreman da je plati, onda je to to, ali trpati u reklamu "4K" kao neki argument za prodaju aparata i pri tom po mogućnosti nakarikati veću cenu zbog tog (nepotrebnog) feature-a, to teško da će da upali kod nekoga ko se iole razume u tehniku.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Koliko sam ukapirao, na Netflixu ima 4k sadrzaja, a vidim da dosta osoba u DE koristi Netflix, pa to moze biti jedan od usecase-ova.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
U danasnje vreme samo najnize klase i manje velicina TVa nisu 4k.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
dosta tanka ponuda 4k na NFikac2000 napisao: 07 Okt 2018, 13:13 Koliko sam ukapirao, na Netflixu ima 4k sadrzaja, a vidim da dosta osoba u DE koristi Netflix, pa to moze biti jedan od usecase-ova

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
I mi smo pretplaćeni na Netflix, meni je FHD rezolucija apsolutno dovoljna. Pretpostavljam da ima 4K sadržaja, taman posla da ih nema, ali je pitanje koliko ti sadržaji baš pogadjaju moj ukus (ko mi je kriv...jelte). Dok god "običan" TV program ne bude mogao da se gleda u 4K rezoluciji ja lično ne vidim potrebu da menjam TV. Na stranu to što će naš 5,5 godina stari TV verovatno nekad da rikne pa ćemo morati da kupujemo drugi koji će tada možda imati i 5K i koješta drugo nepotrebno, to je već onda silom prilika. Ali dobrovoljno menjati TV koji funkcioniše zarad 4K, neka hvala.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
https://m.gigatron.rs/televizori/member napisao:Daj konkretno modele i cene? Koliko je razlika u odnosu na Madjare? Možda da reagujem. Ionako mi treba 55" TV.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Prirodnost boja, nivo crne, kontrast, probijanje svetla, kvalitet pokretne slike, to su daleko bitnije stvari za TV nego 4k. Ali te stvari je teško objektivno izmeriti i kvantifikovati, dok 4k ili ima ili nema, kupcu zvuči bolje, a pitanje je koliko mu uopšte treba.