Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Tada je bilo jesen-proleće, ali sada imaju vremena za još jedan sloj. Mada ne verujem da će raditi opet.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Super je preko banstola za voznju. Lepo i krivudavo (govorim za sam put ne za sredjivanje okolo).
Juce od petrovaradina do aviv parka u pancevu (preko banstola pa na ap i preko pupina) tacno 99km. Ako se ne zuri focus sprzi malo preko 5 litara benzina za tu relaciju.
Juce od petrovaradina do aviv parka u pancevu (preko banstola pa na ap i preko pupina) tacno 99km. Ako se ne zuri focus sprzi malo preko 5 litara benzina za tu relaciju.
Akcenat na: "sprži" 5L za 99km

- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Juce prodjoh ponovo, isao sam bajsom za BG. Postavljena je zastitna ograda sada, valjaju parkinge... Nadam se da ce biti asfaltirani i oni do zime.
Vikendasi su nasipali u sopstvenoj reziji pristupne puteve, pa je i to sada bolje od onomad.
Vikendasi su nasipali u sopstvenoj reziji pristupne puteve, pa je i to sada bolje od onomad.
Šteta što onaj drenažni (nagnuti) deo puta nije odrađen u celoj dužini. Ovako je večita frka sa biciklistima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kabe
Cas ga ima, cas ga nema... Kad god je tu vozim "u kanalu". Ali ni to nije trajno resenje jer ce posle prve kise da se napuni: zemljom, otpadom itd. A gde je rizla, srafovi, i ostali opasan otpad koji onemogucava normalnu voznju biciklom a talozi se svakodnevno.
Ovaj put je inace veoma bitna veza sa Beogradom za bicikliste. Nema neku alternativu...
Da je neko bio pametan, napravio bi odmah i stazu za bicikle. Ko je bio u Morahalomu u Madjarskoj, mogao je da vidi kako se adekvatno radi posao. Morahalom - Segedin, predivna biciklisticka staza tik pored puta.

Ovaj put je inace veoma bitna veza sa Beogradom za bicikliste. Nema neku alternativu...
Da je neko bio pametan, napravio bi odmah i stazu za bicikle. Ko je bio u Morahalomu u Madjarskoj, mogao je da vidi kako se adekvatno radi posao. Morahalom - Segedin, predivna biciklisticka staza tik pored puta.

- Darko
Malo bezveze sto znakovi nisu dodatno i na latinici. Kako stranci ovo procitaju, rastumace?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ma koji moj i dolaze. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Darko
Sto se tice ovog puta procitao sam da osim 4 km sto ce raditi prema ns sledece godine. Radice se dodatno i ceo onaj spust sa 3 trake prema karlovcima gde put stalno tone kao kliziste.

- Kabe
... samo da se sprovedu u delo za jedno trista godina

Do tada, odsvirace me neki sleper cukun unuci ima da me pokupljaju.

Do tada, odsvirace me neki sleper cukun unuci ima da me pokupljaju.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da li neko zna kako da, na magistralnom putu, produžim pravo? 
TapaT

TapaT
Možda je zabranjeno pravo 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na magistrali? Glavni pravac?
Bataja - N.Pazova- S.Pazova
TapaT