Ne brže od života!
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
U USA je obavezno da se prestrojis u levu traku tj jednu traku dalje od zaustavne kad je vozilo zaustavljeno u zaustavnoj traci. Ne znam da li je u svim njihovim drzavama tako za sva vozila, ali jeste ako je policija zaustavljena u zaustavnoj.
Nasu policiju ne treba gledati kao bezbednosnu sluzbu u sluzbi gradjana nego kao mafiju za sakupljanje reketa i onda svako njihovo ponasanje ima totalne logike.
Nasu policiju ne treba gledati kao bezbednosnu sluzbu u sluzbi gradjana nego kao mafiju za sakupljanje reketa i onda svako njihovo ponasanje ima totalne logike.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Postojala je i kod nas nekada (narodna) milicija.
Po pravilniku moraju da stanu iza, bar je ranije bila takva neka prica, ali zabole ih da to ispostuju.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- kragujevac
Strahota, celo jutro gledam. Bože sačuvaj.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Jutros sam iz NS isao za BG po bas gustoj magli. Kad ne bi bilo ovakvih morona, ne bi se ni desavali udesi:

Svetla ckilje, ovo je jedva vidljivo i u vedroj noci a ne po magli. I takvih sam obisao bar desetak. Sreca nije bilo guzve, a i ima onih obavestenja za maglu. Trebao sam kamericu da ukljucim da snimim ceo put da vidite sta se sve vozi po magli - pola slepera NEMA ispravnu signalizaciju pozadi, vidis ga tek na 20 metara, ako ne i manje.

Svetla ckilje, ovo je jedva vidljivo i u vedroj noci a ne po magli. I takvih sam obisao bar desetak. Sreca nije bilo guzve, a i ima onih obavestenja za maglu. Trebao sam kamericu da ukljucim da snimim ceo put da vidite sta se sve vozi po magli - pola slepera NEMA ispravnu signalizaciju pozadi, vidis ga tek na 20 metara, ako ne i manje.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- kragujevac
Najgore od svega je što se takva svetla na tehničkom smatraju za ispravna pošto, jelte, funkcionišu.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato uvek gledam da moja svetla budu 100% funkcionalna, iako auto vec gazi godine. U se i u svoje kljuse.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Auuu čovek između stojadina i kamiona. Gledaj ti šta je kamiona tu. Još onaj kaže kako je sustigao kamion ispred sebe i stao, pa su počeli onda da se udaraju svi. WTF
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cuveni ostri tehnicki.
Nema korozije a ni svetla.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- kragujevac
Tako je bilo i pre 5 godina kod Šimanovaca. U ovom BMWu E46 koji se vidi od 45 sek. nam je na mestu poginuo drugar (30 god.) i njegova tetka. Uleteli u "zid" od magle. Nije jurio (nije nikad jurio), i bez kočenja je udario u kamion koji je stajao.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Uzas. Pakao su sleperi. Nikakva signalizacija. Jutros samo se pojavi kao Titanik iz magle u traci pored. A svetla jos gora nego na ovoj Astri.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Nekad mozda zakonom bude obavezno da ne moze sleper na autputu da se krece ako nema prednji radar i automatsko kocenje.
Danas kada bi svi tezi od 3.5tone to imali, ne bi smo gledali ovakve scene.
Sto se magle tice, najgora je ona koja se odjednom pojavi, kao zid bukvalno, nemas vremena nekad za adekvatnu reakciju.
Tu u tom delu (negde procitah u komentarima na b92) je ona fabrika za preradu drveta koja ispusta ogromne kolicine dima/pare ili cega vec i kazu da je upravo to bio uzrok tako gustoj magli u toj zoni.
Danas kada bi svi tezi od 3.5tone to imali, ne bi smo gledali ovakve scene.
Sto se magle tice, najgora je ona koja se odjednom pojavi, kao zid bukvalno, nemas vremena nekad za adekvatnu reakciju.
Tu u tom delu (negde procitah u komentarima na b92) je ona fabrika za preradu drveta koja ispusta ogromne kolicine dima/pare ili cega vec i kazu da je upravo to bio uzrok tako gustoj magli u toj zoni.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Vracao sam se bas u tom trenutku iz Bosne. To je bilo uzasno videti...kragujevac napisao: 09 Okt 2018, 12:28 Tako je bilo i pre 5 godina kod Šimanovaca. U ovom BMWu E46 koji se vidi od 45 sek. nam je na mestu poginuo drugar (30 god.) i njegova tetka. Uleteli u "zid" od magle. Nije jurio (nije nikad jurio), i bez kočenja je udario u kamion koji je stajao.